Subota, 23 Septembra, 2023

PORODICA OSMAKČIĆ PROTJERANA IZ ŠVICARSKE, VRAĆAJU SE U BOSNU: Poznato kakva ih kazna čeka, OVO NIKAKO NE MOGU IZBJEĆI!

Marka Osmakčića navodno samo što nisu uhapsili u Švajcarskoj! Naime, neko je u ambasadu Švajcarske u Srbiji dostavio dokaze da je Marko sa porodicom lažirao sm-rt oca Franja, a kako je to kod njih krivično djelo, bivši zadrugar uskoro bi mogao da bude uhapšen.

screenshot-from-2022-06-15-20-11-06

– Skupljeni su potpisi i sve je predato u ambasadu, a koliko znam, oni neće tolerisati da neko ko je spreman na takav čin boravi u njihovoj državi – kaže izvor Skandala.

– Marko će u najboljem slučaju biti protjeran nazad u Brčko odakle je inače, mada pijre mislim da će morati da robija, i on, i otac i brat.
Podsjetimo, poslije skandaloznog bježanja iz Zadruge, kada su Osmakčićo lažirali smrt Markovog oca Franje, čak i štampali um-rlicu, oglasio se i Franjo.

“Predlagao sam sinu Mariju još oko Nove godine da Marko izađe, on je htio da sačekamo. Došao sam do zaključka da dijete moram da izvadim iz Zadruge. To što je Viktorija radila Marku mene je rastrzalo”, pravdao se Markov otac, koji nimalo ne žali što su prevarili produkciju, ali i cijelu naciju.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE