Subota, 30 Septembra, 2023

“POSTAVILA JE USLOV, RIJEŠIO SAM DA SE RAZIĐEMO”: Đole Đogani teško podnio razvod, otkrio razlog KRAHA BRAKA

Pjevačica Slađa Delibašić i denser Đole Đogani nekada su bili u braku i imali zajedničku grupu, a pre više od 20 godina stavili su tačku na brak.

Roditelji jedne kćerke ostali su u dobrim odnosima, a pevačica je svojevremeno o rastanku govorila sa setom i priznala da je, možda, pogriješila.

“Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvijek nešto iskrsne”, rekla je Delibašićeva jednom prilikom.

Denser je kasnije otvorio dušu i otkrio da je taj period za njega bio jako bolan.

“Veoma teško sam podneo razvod, prvi put u životu nisam znao da se snađem. Kad smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom dijelu, kada budem deda, peći roštilj. Vidio sam unaprijed cijeli život s njom, zamišljao unuke. I odjednom kraj. Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje, rekao je Đole u dokumentarnom filmu “Život i scena” kada je priznao da je išao kod psihijatra.

“Molio sam Slađu da sednemo, pričamo i vidimo u čemu je problem. Čak sam išao kod psihijatra, tražio sam stručno mišljenje. Zvao sam je da zajedno odemo na razgovor i vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema deci, jer ja nisam znao kako. Ona me je tada puna sebe pogledala i rekla: ‘Ti i treba da ideš kod psihijatra‘. Jednom sam uspio da je odvedem, ali njoj se to nije dopalo”, ispričao je Đogani i naglasio da je Slađa kriva za razvod.

“U periodu razvoda mnogo sam je štedeo u medijima i dobio po leđima. Nisam ja bio taj zbog kog se desio razvod, nego ona. Slađa nije mogla da se snađe s popularnošću i novcem. Nismo mi imali mnogo, ali za nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je htjeli za sebe i obećavali joj svašta”, kazao je Đole Đogani i otkrio koji trenutak je bio presudan:

“Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje djece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sjedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: ‘Ajde lijepo da završimo sa svim tim‘”.

Slađa nije željela preterano da se osvrće na prošlost, već je kratko odgovorila da joj je najbitnije da njena porodica zna istinu.

“Njegovi intervjui i njegove žalopojke me ne zanimaju. Nemam potrebu da objašnjavam. Sve što je rekao, neka bude tako, a ja ću da ćutim. Ne mogu da se bavim pričama od prije 22 godine. Moji najbliži i ja znamo najbolje šta je bilo. To mi je bitno, da moj otac, brat i djeca znamo šta se tada dešavalo”, rekla je Slađa za medije.

Slađa se ne pojavljuje često u medijima, ali sudeći po njenim fotografijama i dalje vodi računa o svom izgledu.

IZVORnovi.ba

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE