Subota, 30 Septembra, 2023

Potresna ispovest majke čijeg je sina otela dadilja: “Napravila sam katastrofalnu grešku…”

Majka dečaka, koga je juče kidnapovala bebisiterka J. J., podelila je na društvenoj mreži Fejsbuk svoju potresnu priču i apelovala je na majke da vode računa o tome koga unajmljuju da im čuva decu.

Podsetimo, J. J. je otela bebu i odvela je kod bivšeg partnera D. S. (40) uz tvrdnju da je dete njegovo i da želi da mu ga pokaže, ali nakon toga policija je upala u kuću i privela sve, a dete vratila majci.

Majka bebe je u grupi podelila i fotografiju dadilje uz koju je napisala “ovo je osoba koja je kidnapovala moje dete” i objasnila kako je došlo do toga da je angažuje.

– Pronađena je preko ove grupe i delovala je sasvim normalno prvih par puta kada je čuvala mog sina. Nažalost, juče sam je pustila do parka koji je na par minuta od stana i napravila sam katastrofalnu grešku koje je mogla skupo da nas košta – objašnjava majka i dodaje:

– Dok je bila napolju, non stop mi je slala poruke i slike kako mali spava i kako je sve ok. Molim vas obratite pažnju na nju jer je puštena da se brani sa slobode. Svako dobro, čuvajte se i čuvajte svoje bližnje.

Kako je dadilja ispričala na saslušanju, ona je živela u vanbračnoj zajednici sa D. S. i ostala je trudna. U decembru prošle godine doživela je spontani pobačaj ali to nikome nije ispričala, a sa partnerom se razišla u aprilu. Pet meseci kasnije, ona je kidnapovala dete.

– D.S. koji je juče priveden zajedno sa J.J. naveo je na saslušanju da ga je bivša devojka pozvala u petak i rekla da će u ponedelja dovesti njihovo zajedničko dete da ga upozna. Tako je i uradila, došla je juče kod njega i pokazala mu bebu – objasnio je izvor i dodao da je dadilja vrlo verovatno detaljno isplanirala otmicu.

IZVORBlic.rs

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE