Subota, 23 Septembra, 2023

POZNATI HIRURG KRVNIČKI PRETUKAO SUPRUGU: “IZNENAĐENI SMO DA JE ON NASILNIK, NIJE DJELOVAO KAO NEKO KO BI TUKAO ŽENU”

Žena koju je poznati ljekar sa Vojnomedicinske akademije (VMA) pretukao i nanio joj teške tjelesne povrede, i ranije je bila žrtva psihičke i fizičke torture.

Policijska patrola iz Zemuna juče je intervenisala zbog prijavljenog nasilja u porodici, nakon čega je lišen slobode Nikola Ostojić (48) zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu I.O.

Prijavljeno je da suprug pištoljem tuče suprugu. Patrola je ispred vrata stana zatekla 48-godišnjeg N.O. koji je, potpukovnik Vojske Srbije, zaposlen kao hirurg na VMA.

U stanu se nalazila njegova supruga 42-godišnja I.O. takođe zaposlena u Ministarstvu odbrane i njihovo troje maloljetne djece. Žena je imala vidne povrede, podlive ispod oba oka.

Kako nezvanično saznaje žena je prvobitno izjavila da je došlo do verbalne rasprave između nje i supruga, ali je negirala da je muž tukao, navodno je rekla da su povrede glave nastale prije dvije nedjelje.

Kolima Hitne pomoći pretučena žena je prevezena u KBC Zemun, gdje su joj utvrđene teške tjelesne povrede. Obavljen je razgovor i sa N.O. koji je negirao da je tukao suprugu i potvrdio verbalnu svađu između njih. Od nasilnika je oduzet pištolj u legalnom posjedu, kao i pištolj njegovog brata. O slučaju nasilja je obavještena Vojna policija.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, prijetio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Nesretna žena je zadobila teške povrede – prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

Mještani Zemuna gdje se juče dogodilo porodično nasilje kada je poznati ljekar N. O. pretukao suprugu I. O. otkrivaju za Kurir kakav su odnos imali s njima i šta se dešavalo tokom lišenja slobode.

– Čuli smo rotacije policije i Hitne pomoći, bila su dva policijska auta i kasnije smo saznali da je doktor lišen slobode jer je pretukao suprugu i da su im tu bila i djeca – kaže jedan od komšija, dok drugi dodaje:

– Iznenadili smo se da je on nasilnik, jer nije djelovao kao neko ko bi tukao ženu. Bili su pomalo nadmeni i nisu se družili ni sa kim iz kraja – kažu komšije.

Komšije za Kurir kažu da nisu ranije čuli buku iz njihove porodične kuće.

– Djelovalo je kao da nemaju problema jer su uvijek bili na nekom nivou, imaju vilu i voze dobre automobile – kažu komšije i dodaju da nisu vidjeli kako pripadnici MUP Srbije odvode doktora sa lisicama na rukama.

Inače, na društvenim mrežama doktor i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije, na kojima su zagrljeni i ništa nije slutilo da je njihov odnos loš kao i da bi bio spreman tako brutalno da je prebije.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE