Srijeda, 27 Septembra, 2023

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! POČINJE 23. JUNA: Ova 3 znaka su na udaru – evo šta ih čeka

Venera, planeta ljubavi i ljepote, ulazi 23. juna u vazdušne Blizance gdje će se zadržati do 18. jula kada prelazi u znak Raka

Čim pomenemo znak Blizance, znamo da se radi o nekome ko je veseo i kumunikativan, pa će zbog toga i ulazak Venere u ovaj znak učiniti ljubavne odnose zanimljivijim.

Ulazak Venere u Blizance nagoveštava prije svega pojačane boje, pa će i muškarci, baš kao i dame, imati potrebu da oblače garderobu jarkih boja. Venera u Blizancima podrazumjeva pojačanu komunikaciju i igru, pa će ljubavni odnosi biti uzbudljiviji.

Venera u Blizancima ne voli dosadu, voli da komunicira na svim aplikacijama, pa ćemo biti svjedoci pojačanog slanja poruka i flerta preko interneta.

Venera na nebu gradi aspekat sa Saturnom, što je negativno, pa samo svjedoci pojavljivanja starih ljubavi koje nisu dobre za nas. Nije isključeno da će osobe koje ste davno zaboravili ponovo poželeti da uđu u vaš život, što se može ispostaviti kao greška.

Venera ipak pravi i dobar aspekat sa Plutonom, pa tu ima i pojačane strasti zbog čega je ovaj period tako uzbudljiv.

U svakom slučaju od sutra se pripremite za intenzivnije dopisivanje koje lako može da preratse u nešto više.

Venera u Blizancima najviše će prijati samim Blizancima, Vodolijama i Vagama.

BLIZANCI 
Pored Merkura, u vaš znak ulaz i Venera, pa ćete biti veoma privlačni za osobe suprotnog pola. Za mnoge pripadnike vašeg znaka ovo je period u kojem možete lako da se zaljubite. Bićete mamac za osobe suprotnog pola, a mnogi će primijetiti da ste se prolepšali. Pred vama je period u kojem ne može da vam bude dosadno. Promijenićete stil oblačenja, a flertovaćete sa više osoba istovremeno.

VAGA
Venera u Blizancima donosi vam putovanje! To je takođe i susret sa nekim ko nije u vašem gradu. Ukoliko ste u vezi idealan je trenutak da isplanirate zajedničko putovanje. Venera u devetom polju je isto tako i ljubav “koja se čeka iz daleka”. Zbog toga će vam u narednih mjesec dana biti zanimljivo da se dopisujete sa nekim ko nije u vašem gradu.

VODOLIJA
Venera u petom polju donosi vam priliku za zaljubljivanje. Pred vama je period u kojem ćete primiti pozive za izlaske, koncerte i provode. Vaš društveni život će biti bogatiji u svakom slučaju, a nećete moći da se požalite da vam je dosadno. Slijede vam nova poznanstva na mjestima javnog tipa. Venera u Blizancima pogoduje damama Vodolijama koje planiraju da prošire porodicu.

Venera u Blizancima neće prijati Djevicama, Strijelčevima i Ribama.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE