Subota, 30 Septembra, 2023

PREDUZELI MJERE – CIJELA PORODICA DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU: Poznat i datum, suočit će se javno sa Dalilom i Dejanom

Porodica Dragojević trpi veliki pritisak otkako je Dalila Dragojević prevarila Dejana Dragojevića sa Filipom Carem. Upravo Dejanovi najbliži članovi porodice, kako piše Telegraf.rs, majka Biljana, tata Goran i brat David spremni su da za Novu godinu uđu u Zadrugu i suoče se “oči u oči” sa bivšom snajkom.

Nije tajna da Dragojevići sa bivšom, a po svemu sudeći, i budućom snajom, nisu u dobrim odnosima, a sada su rješeni da se sa njom i obračunaju i to u programu uživo, kada tokom novogodišnjih praznika porodica posjećuje zadrugare.

– Biljana, Goran i David su spremni da uđu u Zadrugu u novogodišnjoj noći. Oni su rešeni da otvore Dejanu oči i da ga odvrate od definitivnog pomirenja i vraćanja na staro. Uopšte ih ne zanima šta će Dalila da kaže i da li će da napravi skandal – reko je za Telegraf Jestet izvor blizak porodici Dragojević.

– Biljanu opšte ne zanima Dalila, ona vidi da njen sin nije dobro i želi da mu pomogne da se izvuče iz svega, da očvrsne i da mu da do znanja da ima gde da se vrati nakon rijalitija, te da su su vrata porodične kuće za njega uvijek otvorena ali bez Dalile sa kojom je spremna i da se obračuna te da joj kaže sve u lice šta misli – navodi izvor.

Sa druge strane, Dalilin otac Huso Mujić spremio je paket za Dejana i Dalilu i ne planira da uđe u Bijelu kuću. On je izgubio kontakt sa Goranom, Dejanovim ocem nakon izjava koje je dao za medije.

– Neću ulaziti u Zadrugu, poslao sam im paket danas, nadam se da će dobiti. Nisam se neko vrijeme čuo sa Goranom, ne znam da li on ulazi. Pogodili su me neki komentari koje je davao za novine ali razgovarat ćemo. Nisam ni siguran da li su novine napisale istinu pa ne mogu unaprijed da se ljutim na čovjeka. Polako da se sve slegne, razgovarat ćemo – rekao je Huso za Telegraf Jetset.

Dejanov brat David nije odgovarao na pozive, niti se javno oglašavao na bilo koji način ovim povodom.

Podsjetimo, Dalila Dragojević u rijalitiju Zadruga prevarila je muža Dejana Dragojeviča sa Filipom Carem. Nakon ovog skandala, Dejanov brat David angažovao je advokata koji je u roku par dana poslao papire za razvod u rijaliti Zadruga. Par dana nakon razvoda, Dalila je na skandalozan način uz brojne uvrede raskinula sa Carem nakon čega se vratila Dejanu.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE