Subota, 23 Septembra, 2023

PREKID EMISIJE! Produkcija uključila bijesnu bivšu zadrugarku! Gošća NAPUSTILA STUDIO! Darko Tanasijević ZANIJEMIO OD ŠOKA (VIDEO)

Tokom emisije “Narod pita” koja se emituje uživo na televiziji Pink, kada su gostovale Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, produkcija je telefonskim putem uključila bivšu zadrugarku Sandru Čaprić, piše Srbija Danas.

Podsjetimo Sandra i Anita su nedavno otpočele medijski rat zbog Matore, kada je Čaprićeva poslala golišavu sliku Jovani, a Anita je to i vidjela.

Potom je Sandra objavila prepiske,a pale su teške riječi

Sada se Sandra uključila u emisiju, a Anita je rešila da napusti studio na iznenađenje Darka Tanasijevića, koji je zanijemioo od šoka.

– Mene Anita ne interesuje, to nije moj level da razgovaram sa takvom osobom. Matora je bila moj drug i prijatelj, ja sam Matoroj dala sat, amanet moj koji mi je brat poslao iz Amerike. Ja sam se čula sa Karićem da dođem i da otpjevam neku pjesmu. Šalila sam se, mala je udarila žišku. – rekla je Sandra Čaprić.

– Ili ćutiš ili idem kući. – rekla je Anita Matoroj.

– Ne može da ćuti jer Matora je provela izvjesno vrijeme sa mnom, ja nisam nastrojena prema ženskom rodom. – rekla je Sandra.

– Ako poštuješ mene, ćutiš. – rekla je Anita koja je napustila emisiju u jednom trenutku.

– Bacila ti je sat tvog brata u šumu. – rekao je Darko.

– Pošto je Matora džek ja ću ti izabrati novi, pošto ti onaj nije nešto. – rekla je Anita.

– Anita šta kažeš na ovo? – rekao je Darko.

– Šta će ta mala glupačica da kaže. – rekla je Sandra Čaprić.

– Sandra ti si ljubomirna na njih dvije. – rekao je Darko.

– Taj brak, neće opstati uopšte, ta mala ne može da gleda ni sebe ni rođeno dete, a kamoli Matoru. Meni je Zadruga svaki dan napolju. – rekla je Sandra Čaprić.

– Sad možeš da odgovoriš na ovo. – rekla je Anita Matoroj.

– Svako će ti ovako pričati, ne Čaprićka. Je l si ti normalna brate. Ti si moj izbor, da si luda luda si. Ružno je da me ućutkuješ. – rekla je Matora.

– Sandra ispada da si ti predmet sprdnje kod njih dvije. – rekao je Darko.

– Ja nemam zle u krvi, ja stvarno Matoru gotivim, njen izbor cijenim, Ja sam se iz najbolje namjere javila, Matora je umjela da se postavi i da kaže hvala, nemam problem da se izvinim, ali preko nečega što je mala iznijela, neću preći. Ako želite rat, dobićete rat. Djevojka nema osnovnu kultura – rekla je Sandra Čaprić.

– Sandra, ako ovako zvuči poziv iz najbolje namjere, kako onda tek zvuči iz loše namere. – rekao je Darko.

– Ja nijednu uvredu nisam iznijela. – rekla je Anita.

– Nema potrebe da brinete, dijete je baš kući uživamo. – rekla je Matora.

– Ti se nisi lijepo ponijela prema meni. Matora je rekla molim te ostavi treba mi, ako sam nekom dala od srca, nemoj da me neko pita što sam ja nekoga uvrijedila. Meni je moj brat, kao i tvoje dijete. – rekla je Sandra Čaprić.

– Šejkina 45, šuma pored, može naći sat. – rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE