Srijeda, 27 Septembra, 2023

PREKIPILO MU! MIKI DOŽIVIO POMRAČENJE U STUDIJU: Evo šta je rekao o Dejanu, nije više mogao izdržati

Šok!

U emisiji “Narod pita”, koju je sinoć vodio Darko Tanasijević, gostovali su Aleksandra Nikolić i Miki Đuričić. Pušten je klip na rasprave Tanje Jovićević, Mikija i Marka Đedovića.

Odmah nakon toga javio se gledalac.

-Htio bih da pozdravim puno Aleksandru, ja sam Radoš iz Kragujevca. Želeo bih da ti i Dejan postignete zajednički uspjeh, takoreći. Pokazali ste mnogo velike promene. Dejan te mnogo voli, to se vidi. Želo bih da se preselite jedan kod drugog. Da ne budete na dva kolosjeka, već na jednom kolosjeku. Gledao sam često kada ste izlazili kod kokošaka pa ste mi bili simpatični i zanimljivi. Želio bih da tako i ostanete i da ispunjavate želje i potrebe koje život nosi. Zaista si mi Miki bio simpatičan ima i mnogo gdje si mi bio u pravu. Ja ću da budem surovo iskren. Zamjeram ti što ne podnosiš Dejana, nije mi drago, iskreno. Mislim da ništa nije više uzeo, nego što ti je dao – rekao je gledalac.

-Slažem se, kao što i neki njemu ništa nisu uradili, pa je on tukao riječima. Kada je on mogo da bude komentator, što ne bi mogao i ja. Ja opet kažem, kod Dejana nije sve tako crno, ali nije ni bijelo. Evo ja ću sada da kažem: Mrzim Dejana Dragojevića. Nije baš tako, ako vi mislite da ga mrzim, neka bude tako. Dejan je bio dobar muž i dobar čovjek, ali ja pričam o Dejanu koji je vrijeđao sve. Da Dalila nije prevaratila Dejana, oni bi i dalje bili tip, i dalje biste ih mrzili.

-Čovjek vrijeđao Janjuša da je beskućnik – rekao je Miki.

-On je uvijek kupovao za sve robu, on nikada nije bio sebičan – rekao je gledalac.

Detaljnije u nastavku teksta.

IZVORpink.rs

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE