Srijeda, 27 Septembra, 2023

PREOKRET – VIKTORIJA SE OBRATILA MARKU OSMAKČIĆU: Ovo niko nije očekivao (VIDEO)

Nije joj lako.

U toku je radio-emisija “Amnezija”. Viktorija Mitrović na samom početku progovorila je kako se osjeća nakon abortusa. Voditelj Filip Car takođe je upitao Viki da progovori o spekulacijama da se Lazar Čolić Zola zaljubljen u nju.

– Ne mogu da padam u depresiju, kraj je jako blizu. Moram da se vratim porodici. Pokušavam da balansiram i da pričam o spoljnom svijetu, a ne o pričama po kući. Najviše se družim sa Aleks i Nevenom, Zolom i Anđelom. Ne osjećam potrebu da prestanem da se družims a Zolom. Oni su mi rekli da su došli do zaključka da je Zola zaljubljen u mene i da zato provodi vrijeme sa mnom. Ja sam rekla da to nema veze, jer bih ja to osetila kao žena. Oni su to kao primijetili jer ja nisam u vezu. Skapirala sam da je Nevena to i prije zamjerala i da ga je stalno ispitivala zašto se druži provodi vrijeme. Zola i ja smo dosta dugo proveli ovde, pili, jeli i svađali se. Ovo što sam jutros čula je čista glupost – pričala je Viki.

– Ja sam se nekako osvijestila. On je meni uradio mnogo stvari i polako mi se gadi. Moj abortus je za mene najtužniji dan. Iskren i tužan dan, a ne fejk što su oni napravili lažnom smrću. Marka sam zakopala jer je on imao veliki uticaj na moj abotrus. Odluka je ostala na meni, ne kažem da je on kriv. Njegovo ponašanje je doprinjelo i mislim da ne treba da ga spominjem više – govorila je Viki.

Je l’ imaš poruku za njega ili pokojnog Franju? – pitao je Car.

– Nemam poruku, ne želim da imam veze sa njima. Ja sa kukavicama nemam posla. Mogu samo da kažem da mi Marko od onakve ljepote trebao da se pretvori u krticu i zakopa se u zemlju. Mene bi bilo blam da se poslije svega oglašavam. Ja nemam potrebu njega da pljujem, jer onda pljujem i po sebi. Moja poruka je da se zakopa živ i njegova porodica –

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE