Utorak, 26 Septembra, 2023

PROGOVORIO O POBJEDI – SVE SE ČULO! Dejan konačno priznao SVE(VIDEO)

oŠk!

Emisija Pitanja gledalaca sa Ivanom Šopić je i dalje u toku, Dejan Dragojević odgovorio je na sljedeće pitanje.

– Smiješan si sa svojim rekacijama na ljubavni ugriz, dramiš kao da je ne znam šta, sa druge strane ona mora da ti se izvini i ponižava – glasilo je pitanje.

– Ja sam žrtva, mora da se izvini – rekao je Dragojević ironično.

screenshot-2082

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Nemoj biti indijanac, daj lijepo odgovor, reci ‘pogriješio sam, nisam trebao tako da reagujem’, a ne da se praviš budala – dodao je Miki.

– Ja da sam mislio da je strašno ne bi bio sa njom. Ne zamjeram joj ništa, plovimo kako plovimo, sad smo se još bolje konektovali – rekao je Dejan.

– Da li te je poremetila malo ova tema od malo prije? – pitala je Ivana.

– Nije mi svejedno, osjetim sve… Ne želim više da se pravdam, ne želim da me neko oskrnavi. Puštam da me nosi talas rijalitija, pa kako bude. Ne mogu da se bavim time, neću da ulazim u sukobe i rasprave…

Svi su ovdje za trku, ali sam možda ja zbog svega dva tri koraka ispred… Zato gasim motore, pa kako bude. Nisam rekao da želim da pobjedim, da sam želio i time se vodio, pola stvari ne bih uradio. Osjetim ovdje svaki otkucaj srca, ne moram da razmišljam uopšte ko šta misli – odgovorio je Dejan.

– Da li je moguće da te Sandra pohvali, a izdao si je? – pitala je Ivana.

– Nikoga ja nisam izdao – odbrusio je Dejan.

screenshot-2413

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Neke stvari su činjenice i zato smo se svađali. Kada je u pitanju ono što mu se dogodilo, sve mogu da razumijem. Činjenica da je u najgorem momentu pokupio simpatije naroda – dodao je Mensur.

Detaljnije pogledajte u videu.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE