Subota, 30 Septembra, 2023

PRVA OBJAVA BEBICE NAKON DISKVALIFIKACIJE: Evo šta je poručio MILJANI – SVI SU U NEVJERICI

Kratka i jasna poruka.

Nenad Macanović Bebica je diskvalifikovan iz “Zadruge 6” tokom jučerašnjeg dana, a u Belu kuću je odmah poslato pismo ovim povodom, kako bi ostali zadrugari bili obaviješteni o svemu što se dogodilo.

– Zadrugari, ovim vas zvanično obavještavamo da je Nenad Macanović Bebica diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja ”Zadruge 6”. On će na osnovu kazne platiti štetu od 50.000evra, a televizija ”Pink” će ga tužiti shodno tom ugovoru – glasilo je pismo.

Svi zadrugari ostali su zatečeni zbog toga što su čuli, a Bebica se konačno oglasio na svom Instagramu, prvi put nakon izlaska u spoljni svijet.

– Samo jako živote moj, volim te najviše – napisao je on na storiju, a poruka je pretpostavlja se upućena Miljani Kulić koja je ostala u rijalitiju bez njega.

Podsjećamo, Bebica je diskvalifikovan nakon informacije da je otac Miljane Kulić, Siniša, u lošem zdravstvenom stanju, a na društvenim mrežama se pojavio snimak koji navodno objašnjava njegov bijeg iz rijalitija. Na snimku se čuje kako Miljana govori obezbjeđenju da je Siniši loše i da puste nju i Bebicu da izađu, a čuje se kako kaže i da je Marija napustila imanje.

“Otac mi je loše, mama je otišla u Niš, pustite nas da izađemo”, molila je Miljana, a Nenad je nakon toga napustio imanje. Ubrzo je stiglo pismo Velikog šefa u kojem je navedeno da je Nenad diskvalifikovan.

Fanovi Zadruge koji redvno prate sva dešavanja i ne propuštaju nijednu situaciju, navode da je navodno ovo pravi razlog Bebicinog napuštanja imanja, jer je poznato kakav odnos ima sa Marijom i Sinišom.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Samo_realno (@samo_realno6)

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE