Utorak, 26 Septembra, 2023

PRVI SNIMCI S MJESTA PUCNJAVE U KAFIĆU, RANJENO 16 MLADIH, 1 MRTAV: Noćni horor u Prištini, ovo je muškarac koji je umro u bolnici Share

Upucnjavi koja se dogodila u kafiću “Bon Vivant” u Prištini povrijeđeno je 17 mlađih ljudi, prenosi Koha, a prema najnovijim informacijama, ranjeni mlađi muškarac koji se borio za život jutros je podlegao povredama.

Nekoliko njih je povrijeđeno od vatrenih zrna, dok su ostali zadobili povrede od krhotina stakla zbog lomljave koja je nastala kao posljedica pucnjave.

Povrijeđeni su upućeni na liječenje, dok policija, kako se navodi u saopštenju, nastavlja rad na ostalim operativno-istražnim radnjama.

“Trenutno su najmanje dva osumnjičena identifikovana kao umiješani u ovaj slučaj, a radi se i na identifikaciji drugih mogućih osumnjičenih”, navode iz policije.

Direktor Urgentnog centra Naser Silja prethodno je potvrdio da je jedan od povrijeđenih u životnoj opasnosti. Međutim taj muškarac, Kastriot Ramadani, u međuvremenu je preminuo.

“Imamo ukupno 17 povrijeđenih, od toga sedam vatrenim oružjem, a 10 sa drugim povredama od polomljenog stakla ili inventara. Svi su u stabilnom stanju, dok je jedan u operacionoj sali i životno je ugrožen. Ostalima je stanje stabilno. Starost pacijenata kreće se od 20 do 39 godina” izjavio je Silja za Reporteri.

Koha/Kosovo online

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE