Srijeda, 27 Septembra, 2023

RADA TVRDI DA JOJ JE CECA UKRALA PJESMU “LAŽOV NOTORNI”: A onda se oglasila i Ražnatovićka i 1 komentarom “UGASILA” KOLEGICU

Tad sam napravila skandal prolila more suza – izjavila je pjevačica

Pjevačica Rada Manojlović tvrdi da joj je oteta pjesma “Lažov notorni” koju je 2017.  godine otpjevala Ceca Ražnatović zajedno sa Sašom Matićem u duetu.

Naime, Rada tvrdi da je pjesma bila plaćena kao i da je snimljena sa drugačijim tekstom, ali joj je samo jednog dana javljeno da će numera ipak završiti kod Cece i Saše.

Iako nije završila kod nje i njenog dečka Harisa Berkovića, postala je veliki hit, što je pjevačici očito bolna tačka.

– Pjesma „Lažov notorni” je plaćena i snimljena sa drugačijim tekstom. Samo je jednog dana rečeno da ona ide Ceci. Album „Bred Pit” je takođe bio snimljen, četiri ili pet pjesama, međutim, nije bio plaćen jer je tada „Grand” produkcija plaćala, ne mi. Svakako, nije bilo pomena o tome da će se nešto tako desiti, ja sam se pripremala za taj album i samo sam obaviještena da je prodat Severini – pisala je Rada, pa i nastavila:

– Nisam znala da se nisu dogovorili niti me je iko obavijestio, tad sam napravila skandal prolila more suza i Popović je od tada promijenio poslovnu politiku. Rekao je: „Znate šta, djeco, ja ovo očigledno više ne mogu da prepoznam, izvolite sami birajte i sami plaćajte”. Tad sam zauzvrat dobila „Alkotest” i „Marakanu”, to jest platila. I onda kad me ljudi pitaju: „Rado što ne snimaš?” meni dođe da plačem – napisala je pjevačica na Tviteru.

1656068574774-rada-830x0

Ceca se oglasila na ove navode, ali bez mnogo truda i pokušaja da se opravda, te je u svom stilu poručila:

– Rada je već lijepo sve objasnila – kratko je prokomentarisala čitavu dramu s Tvitera Ceca za „Informer”, a njen odgovor ubrzo je postao hit na društvenim mrežama.

“Kako ju je ugasila u sekundi”, “Zato je ona kraljica naše scene”, “Kakva gospođa”, nizali su se komentari.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE