Srijeda, 27 Septembra, 2023

RETROGRADNI SATURN NAJVIŠE ĆE UTICATI NA OVA 2 ZNAKA: Prošlost dolazi po svoje

Sagledajte kako upravljate svojim vremenom, da li ste skloni odlaganju i odugovlačenju

U periodu u kom se nalazimo, retrogradni Saturn u znaku Vodolije uči nas kako da napravimo reviziju svoje prošlosti i pripremimo se za ostvarivanje budućih planova.

Njegova retrogradna faza počela je 4. juna i trajaće sve do 23. septembra 2022. godine, što nam daje sasvim dovoljno vremena da završimo započeto i bolje shvatimo suštinu iskustava koja polako ostavljamo za sobom.

Ovo astrološko dešavanje će najviše uticati na dva horoskopska znaka i teme na kojima treba da porade svi, bez izuzetka.

Uticaj retrogradnog Saturna najviše će osjetiti Jarčevi i Vodolije, u znaku i podznaku, a teme koje će aktivirati zavisi i od mesta na kome se nalaze u vašoj natalnoj karti.

Osvijestite sve ono što ste do sada postigli, a to je sigurno mnogo. Nekad lična dostignuća uzimamo zdravo za gotovo ili sami sebi postavljamo previsoke ciljeve, a ono što smo ostvarili prođe neopaženo ili ga doživimo kao nebitno.

Svijest o sopstvenim postignućima i spoznaja šta sve možemo, daje nam elan za nove pobjede.

Sagledajte šta u vašoj prošlosti još uvijek ne miruje, šta je još živo u vašem umu i srcu. Da li možete tu situaciju bolje da shvatite, prihvatite, oprostite sebi i drugima i sagledate šta ste sve naučili… Mjeseci pred nama pomažu nam da zatvorimo neka vrata u sebi, ona koja nam je život zatvorio, ali se mi sa tim nismo pomirili.

Divno je biti u miru sa onim što jeste i kako jeste sada… djelovati, živeti i krenuti sa te pozicije. Lakše je, a onda se pokazuje i šta sutra donosi.

Gdje ste bili neodgovorni prema sebi i drugima, kako možete sa više lakoće da preuzmete odgovornost, razmislite da li vam se ponavlja neka situacija iz prošlosti, jer je ovo prilika za novo učenje.

Sagledajte kako upravljate svojim vremenom, da li ste skloni odlaganju i odugovlačenju. Kako i na koji način nešto možete bolje i produktivnije.

Razmislite da li se usuđujete da jasno i glasno kažete ne svemu onome što vas na bilo koji način ugrožava, kako da se disciplinujete, napravite plan…

Ovo su samo neka od pitanja koja vam mogu pomoći da rešite unutrašnje konflikte i poboljšate kvalitet svog života.

Sa Saturnom odrastamo, učimo, prihvatamo sopstvena ograničenja, gradimo nešto, shvatamo da svako ima svoj sled i da je dobro biti u skladu sa sobom, biti prisutan, piše Atma.

IZVORAtma.hr

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE