Utorak, 26 Septembra, 2023

SANJA KUŽET SUPRUGA KRIJE OD MEDIJA, a sada se pojavila 1 slika: EVO KAKO ON IZGLEDA (FOTO)

Muž Sanje Kužet se rijetko pojavljuje u javnosti.

Jedna od najljepših voditeljki na srpskoj TV sceni je Sanja Kužet u skladnom je braku sa Nemanjom Živojinovićem. Prije nego što su ozvaničili ljubav, živeli su zajedno dvije godine, a voditeljka je istakla da se za udaju odlučila onda kada je shvatila da je pronašla pravu ljubav. Sin Strahinja je zaokružio njihovu sreću koju nemaju potrebu da dijele sa drugima.

Sanja privatnost ljubomorno čuva i malo ko zna kako izgleda njen suprug, koji je direktor marketinga jedne auto-kompanije. Njihova ljubav počela je davno, ali ih je život rastavio. Kada su se ponovo sreli nakon deset godina, shvatili su da su rođeni jedno za drugo.

“Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumijemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari”, izjavila je lijepa voditeljka.

sanja-kuzet-nemanja-zivojinovic

foto: Damir Dervišagić

“Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj dio života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe”,  piše Hello.

Sanja iz prvog braka sa članom obezbjeđenja vlasnika TV “Pink”, Zoranom Piperom ima sina Andriju.

“Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se poslije godinu dana braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smiješno, ali kod nas sve besprjekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog djeteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete”, ispričala je voditeljka nedavno.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE