Subota, 30 Septembra, 2023

SATURN U RIBAMA JE DO 2026. GODINE – EVO ŠTA SLIJEDI NAREDNE 3 GODINE: Ova 4 znaka će doživjeti životni preokret

Horoskop za Saturn u Ribama – astrološkinja Julijana Oremović otkriva pozitivne i negativne karakteristike ovog aspekta!

Saturn je planeta koja se sibolično naziva učitelj života, onaj koji nam pokazuje šta praktično treba da uradimo da bismo sebe i svoj život usmjerili ka novim dostignućima. Sa njim možemo bolje da vidimo prošlost i kako ona utiče na našu sadašnjost. Saturn nije zlonamjeran, već davalac lekcija koje treba da savladamo u cilju našeg daljeg rasta. Suočava nas sa onim što jeste, a to ponekad može biti zahtjevno.

Svaki njegov tranzit, kao i njegov uticaj u ličnom horoskopu, donosi nova učenja, raspetljava karmičke čvorove i kao da nam poručuje – riješite ovo i biće bolje. To nam jasno pokazuje da nešto više nema svrhu i smisao i da treba da napustimo to mjesto.

Od 7. marta 2023. do 14. februara 2026. godine, Saturn će se kretati kroz Ribe, posljednji znak Zodijaka. Mnogo je čišćenja, preuređivanja i priprema za ono što slijedi njegovim ulaskom u znak Ovna. Zatvaramo stare cikluse i čistimo sve one prašnjave uglove našeg unutrašnjeg stana jer je važno, da nam bude lakše i jednostavnije. Svako ignorisanje nas gura dalje u ambis.

Suočavamo se sa posljedicama naših (ne)djela iz prošlosti. Možemo reći i da karma ide svojim tokom, pa ako je tako i ako je pred nama neka vrsta iskupljenja, dobro je da taj proces prođemo odgovorno i temeljno kako bi ulaskom Saturna u znak Ovna, možemo izgraditi bolji i lakši život.

Vidimo naše unutrašnje sjenke. Gdje i kada idemo protiv sebe i šta treba da promijenimo da u budućnosti ne bismo ponavljali iste greške i dobijali još teža iskustva i pouke.

Otkrivamo tajne, ono što je dugo bilo ispod površine, polako izlazi iza zavjese i konačno vidimo, konačno shvatamo zašto se nešto dogodilo i zašto je moralo biti baš tako kako je bilo.

Povlačimo crtu iza jednog životnog ciklusa i shvatamo s kim i kada idemo dalje, a šta ostavljamo u prošlosti jer je bolno, jer nas vuče na dno.

Negativni aspekti tranzita

Izgubimo nešto, oprostimo se sa nekim ili nečim
Izbegavanje odgovornosti donosi bolna iskustva
Osjećaj zbunjenosti, anksioznosti i haosa
Gdje i kako dalje
Jačanje strahova
Žrtvovanje za pogrešne ciljeve

Pozitivni aspekti:

Gubitak iluzija i otkrivanje laži
Razumevanje važnosti empatije
Svijest o tome koliko smo svi povezani
Uvid u važnost ličnih granica
Suočavanje sa strahovima i njihovo oslobađanje
Uloga emocija u našem životu
Ostvarenje sna
Izolacija, okrećemo se unutra, preuzimamo odgovornost za ono što smo uradili u prošlosti

U šta mi verujemo?

Za šta se žrtvujemo?

Možemo li živeti ovde i sada, bez kontrole, ma koliko to neizvesno bilo?

Imate li hrabrosti da se suočite sa sobom, zaronite u svoje dubine, povučete se u tišinu?

Šta je vaš san? Šta vas iznutra tako snažno poziva da krenete tim putem?

Ovo je vrijeme za unutrašnji rad, planiranje, osmišljavanje novih ciljeva. Sada je vrijeme da povežemo materijalno i duhovno. Pratimo zov duše.

Posljednji put Saturn je bio u Ribama u periodima od marta 1964. do marta 1967. i od maja 1993. do aprila 1996. Osobe rođene u ovim periodima očekuju velike životne promjene, kao i osobe rođene u znaku Blizanaca, Djevice, Strijelca i Ribe..

Preporuke za zdraviji i stabilniji život su opuštanjem, introspekcija, praštanje, praktikovanje zahvalnosti, kvalitetan san, redovno vježbanje, odlazak na terapije, boravak u prirodi, usporavanje i više vremena za odmor.

Izvor: Sensa

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE