SJEĆATE LI SE EZELA? KAD SE OŽENIO ŽENE SU PLAKALE: Danas ima 48 godina, EVO KAKO IZGLEDA – A TEK ŽENU DA MU VIDITE

Otako je zaigrao ulogu Ezela u turskoj istoimenoj seriji, Kenan Imirzalioglu načisto je opčinio pripadnice ljepšeg pola.

O njegovom ljubavnom životu konstantno se pisalo, a onda je osvanula vijest da se Kenan ženi.

Popularni Ezel vjenčao se sa koleginicom Sinem Kobal 15. maja 2016. godine. Tog dana žene širom svijeta plakale su kao kiša jer je ovaj veliki zavodnik konačno “upecan”.

Poznati turski glumac i njegova supruga ove godine su postali roditelji.

BONUS

Tek sad sa 30 shvatam, da u životu trebaš biti ‘namazan’ da bi mogao da preživiš. Namazani prijatelji, kolege, poslodavci, svi do jednog su bili namazani i zato su ostali u međusobnim vezama. Nisam nikad, i ne umem to. Dragi Bože pomozi mi da opstanem.

Ljudi nikako da shvate da iako nekad objektivno nemaš problema, možeš da imaš subjektivno. Moja sestra, reklo bi se, ima sve u životu. Stan u centru, “super” dečka, auto, imamo ok roditelje, ima posao itd. Ali ona se bori već dve godine sa depresijom, pije lekove, ide na terapiju, zbog bolesti dečko hoće da je ostavi i izgubiće posao zbog COVID-a. I svaki put kad se požali prijatelju, ili čak našim roditeljima, odmah ide ono ” sve ti je dato” i ” to je sve u tvojoj glavi”. Srce mi se cepa jer joj se toliko teško, a ni sa kim (osim sa mnom) ne može da priča bez osuda onih sa “teškom životnom pričom”.

Ne znam da li je ikome bila gora godina nego meni, mama mi bolesna ( ima rak), otac ni ne mari za nas, teško mi je gledati sve ovo, ponaša se kao da mu smetamo.. nemam nikoga na koga bi se oslonila i pričala s njim, društvo nemam, sve nizbrdo krenulo. Barem da mi mama ozdravi sve bi bilo lakše.. čuvajte svoje roditelje.

Smatram da bi svi vozači trebali znati osnovne stvari o vozilima koje voze, npr. naliti gorivo, zamijeniti ulje, napuniti vodu, zamijeniti gumu, znati gdje je prva pomoc… Poznajem mlade vozače koji ne znaju skoro ništa od ovog. Ako možeš voziti, mislim da moraš znati ove stvari.