Subota, 30 Septembra, 2023

SKANDAL! NOVI POTEZ OSMAKČIĆA IZAZVAO HAOS: Objavili novi termin sahrane

Objavili novi termin sahrane

Domaća, ali i strana javnost je potpuno zgrožena.

Nakon što je prije par dana izbio skandal kada je otkriveno da je porodica Marka Osmakčića lažirala smrt njegovog oca Franje Osmakčića, da bi rijaliti učesnik napustio Zadrugu i tim postupkom natjerao partnerku Viki Mitrović da izvrši kiretažu, počeli su da isplivavaju jezivi detalji morbidnog slučaja do te mjere da su htjeli da osujete novinare, te da je porodica i dalje lažno tvrdila da je otac zadrugara preminuo.

Naime, prva situacija koja je izazvala zgražvanje je zakazana sahrana koja se nikada nije dogodila, kao i bizaran potez pravljenje umrlice živom čovjeku, za kog je Marko lično potvrdio u lajvu pijre par dana da je živ, ali porodica nije tu stala.

U subotu je na mejl adresu sajta Republike, kao i još nekim pojedinim medijskim kućama stigao jeziv i sramotan mejl od Markovog brata, Maria Osmakčića, koji i dalje povrh svega otkrivenog od strana novinara, nastavlja da obmanjuje javnost da im je otac preminuo, te da je sahrana koja je trebalo da bude održana u ponedeljak, odložena zbog medijske pažnje.

– Poštovane dame i gospodo,

Želimo da vam saopštimo da se sahrana u ponedeljak odgađa, jer mi kao porodica ne želimo dodatnu medijsku pažnju. Mjesto sahrane će biti prebačeno u Zagreb, zbog papiriloške adminnistracije. Sahrana će biti u užem krugu porodice.

S poštovanjem, Mario Osmakčić- napisao je brat Marka Osmakčiča u mejlu.

(Srbijadanas/republika.rs)

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE