Subota, 30 Septembra, 2023

SLAVNIĆ MOLIO ANĐELU DA MU SE VRATI Zvezdan bankrotirao, u tajnosti se sastao sa njom: EVO ŠTA MU JE ANĐELA REKLA

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon raskida sa 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem vratila se kod svojih roditelja u Crnu Goru, a često je u Beogradu zbog poslovnih obaveza.

Kako prenose domaći mediji, Zvezdanu su društvene mreže jedini izvor prihoda, a kako se navodi, ni to mu nije dovoljno pa je odlučio da je najbolje da vrati Crnogorku u svoj život.

Kako prenose domaći mediji, Zvezdanu su društvene mreže jedini izvor prihoda, a kako se navodi, ni to mu nije dovoljno pa je odlučio da je najbolje da vrati Crnogorku u svoj život.

Čim se oglasila da je stigla u Beograd, Slavnić je tražio da se tajno vide i porazgovaraju, otkriva dobro obavešten izvor blizak Slavniću.

– Nije mu bilo jednostavno tek tako da pokuša da je vrati, pa se krišom sastao s njom. Ona je odmah pristala, vjerovatno se nadajući da će izgladiti situaciju jer emocije s njene strane još nisu prestale. Međutim, on je odmah krenuo da kuka da pas nema za šta da ga ujede, da je nakon što je otišla sve otišlo u propast i da od silnih para koje su na početku zarađivali zajedno na Tik-tok nije ostalo ništa. Doslovno ju je molio da mu se vrati, očajan je kukao nad svojom sudbinom – rekao je obavejšten izvor, koji tvrdi da Đuričićeva nije reagovala onako kako je Slavnić zamišljao.

– Anđeli je na momenat bilo drago što ga vidi, ali kad je Slavnić počeo s pričom i kad je vidjela gdje to vodi, promijenila je boju. Kao da je imala toliko toga da mu kaže i da mu se možda baci u zagrljaj i kao da je to sve u jednom momentu palo u vodu, čim je čula njegova zapomaganja, te da mu od nje zapravo treba novac, a ne ona kao ona. Crnogorka se napravila luda, prozborila nekoliko riječi i rekla da mora da ide jer ima ugovoren sastanak na TV, gdje se i zaputila, ostavljajući Slavnića, ne osvrćući se – zaključuje izvor, prenosi Republika.rs.

 

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE