Subota, 23 Septembra, 2023

Stari takmičari se vraćaju u Zadrugu: Otkriveno ko sve ulazi u Bijelu kuću, košarkašica je pravi šok, a za njim će žene odlijepiti!

Šesta sezona rijaliti programa “Zadruga” počinje 3. septembra, a pored dobro poznatih lica, na imanju u Šimanovcima useliće se i neka manje poznata imena publici.

Košarkaš iz Makedonije, Milorad Minovski, poznatiji kao Mićo, u „Zadrugu 6“ ulazi kako bi iskusio nov doživljaj.

Milorad je otkrio i da je imao velike probleme sa zakonom, te da mu je banda digla kola u vazduh, a da ga je sud osudio na tri mjeseca zatvorske kazne i dvije godine uslovno.

– Nisam bio u zatvoru, ali sam osuđen, imao sam probleme neke sa zakonom. Neki klan, zbog ulične svađe mi je digao kola u vazduh prošle godine. To se desilo ispred moje kuće – rekao je Milorad za „Republiku“.

Pred kamerama popularnog rijalitija i ovaj put naći će se Lepi Mića, kojem će ovo biti deseti rijaliti.

– Riješio sam, ulaziću u „Zadrugu“ sve dok budem zdrav i vitalan – izjavio je nedavno Lepi Mića.

Pjevačica Zorca Marković je propustila prethodnu sezonu, ali spekuliše se da će ući u „Zadrugu 6“.

– Obožavam rijaliti i televiziju Pink, s kojom godinama sarađujem. Rekli su mi: „Radi šta hoćeš! Da li ćeš da se brukaš ili ne, tvoja je stvar.“ Uvijek sam radila ono što želim i pričala ono što mislim. Pokazaću ko je mama rijalitija – kaže pjevačica, koja ne može da zamisli ovaj šou-program bez kolege Lepog Miće.

Kako prenose domaći mediji i Milica Dabović će biti dio ekipe „Zadruge 6“.

U rijaliti će navodno ući i Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, koji su zbog problematičnog ponašanja diskvalifikovani iz prethodne sezone.

Među zadrugarima i ovaj put naći će se Dalila Dragojević, Filip Car, Miki Đuričić, Aleksandra Subotić i njen otac Karađorđe, kao i Kristijan Golubović i Kristina Spalević.

.

.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE