Srijeda, 27 Septembra, 2023

SVE JE JASNO! Ana Ćurčić poslala PORUKU Zvezdanu Slavniću! SRBIJA ĆE BRUJITI O OVOME (FOTO)

Ana Ćurčić je sinoć sama gostovala u emisiji “Narod pita”, gdje je progovorila o svojim borbama nakon izlaska iz rijalitija “Zadruga”. Kako je istakla, ovaj program joj je pomogao da zauvijek stavi tačku na odnos sa Zvezdanom Slavnićem i nastavi dalje, a potražila je i pomoć doktora.

– Bolje sam, dišem punim plućima. Nisam gledala klipove do sad, ali sam juče to radila. Kad posmatram sebe, to radim jer idem kod doktora i radim na sebi. To je najbitnije, mentalna higijena. Suočavam se sa svim tim situacijama, ima raznih. Emocija nema. Naravno da je to deo mog života, ali nemam žal, bol, ljutnju… Prosto, prešla sam to, radim na nekim drugim stvarima – istakla je Ana na početku emisije.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram i podijelila citat sa kojim se poistovijetila, a koji je očigledno posvećen Zvezdanu i borbi koju je imala sa njim u Bijeloj kući.

– Došlo je takvo vreme da nije više problem to što su vas povredili, već je problem u tome što vas okrive za sve ono što su vam učinili – glasio je citat koji je podijelila Ana.

Foto: Instagram.com

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE