Subota, 30 Septembra, 2023

“TI SI FOLIRANT” – ZVEZDAN KONAČNO RASKRINKAO Anđelu, saznao je za njene LAŽI: Đuričićeva u OČAJU

Tvrdi da je sa njim raskidala 4 puta.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić razgovarali su u radiju o cijeloj svojoj vezi

– Ne može tako, ti si mene u našoj vezi četiri puta ostavila – govorio je Zvezdan.

– Ne može tako, ti si mene u našoj vezi četiri puta ostavila – govorio je Zvezdan.

– Sad lažeš i preuveličavaš – rekla je Anđela.

– Prvi put sa papirićem, drugi put na krevetu, treći put kad sam rekao da pričamo, a ti si rekla da nema priče – govorio je Slavnić.

– To je sve bilo kad nismo bili u vezi, nismo se ni znali tih prvih 10 dana – govorila je Anđela.

– Četvrti put je bio sad u ponedeljak. Hačiko, ne može kako ti hoćeš. Imam pravo četiri puta da te ostavim – nastavio je Slavnić.

– Da ti nije palo na pamet. Bila sam nervozna, a sad je sve okej. Imala sam neke stvari da ti kažem i pukla sam – pričala je Anđela.

– A tek to što si se folirala, a zaljubila si se na prvi pogled. Koji si ti folirant, a ja sam mislio da si dobro dijete. Kako da me ne voliš kad si mi… Ja nisam mislio da će to tako brzo. Ja sam ovde ustvari žrtva, nije Ana, ni niko, ja sam. Ova me manipulisala 15 godina, a ova poslije 10 dana. Šta da radim sa tobom? Moram dobro da razmislim šta ću, opasna si mala – pričao je Zvezdan.

– Sad imaš životni zadatak, ja sam ti životni zadatak. Šta ćeš sa mnom? – pitala je Anđela.

– Dobro ću ja da razmislim – rekao je Zvezdan.

– Dogovorićemo se sve polako, ne brini se ti ništa – ponavljala je Anđela.

– Mala, nemoj me j*bati ti molim te jer vidiš šta rade ostali. Zašto još od tebe? Valjda ti treba da me spašavaš – pričao je Zvezdan.

– Ja te jedina spašavan. Imamo sad većih problema, neću da pričam sad o tome. Sve je crnje i crnje, sve će to da prođe – govorila je Đuričićeva.

– Ja ne mogu nekome da zabranim da laže. Ti si mene prevarila djevojko, ja sam mislio da se družimo, a ti si mene muvala – poručio je Slavnić.

– Zauzeti muškarac me je muvao – dodala je Anđela.

– Nisam te prvo vrijeme muvao, ti si se odmah zaljubila – rekao je Zvezdan.

– Imam pravo da budem zaljubljena. Zato sam i rekla da neću da pričam sa tobom, a nisam mogla da izdržim. Je l’ si razmišljao što sam digla nos i udarila distancu? – pričala je Anđela.

– Mislio sam jer je onaj dripac pisao, pa da nemaš želju da ulaziš u budalaštinu i da te ne pitaju. Par dana prije toga sam ti rekao da će da nas spoje, a ti si rekla da te boli đ*ka. Kad si dobila pismo, mislio sam da ti se ne sviđa. Mene je iznerviralo što si mislila da pjevam, a nisam pjevao zbog tebe. To me je jedino iznerviralo samo, a ovo drugo mi je bilo okej jer mogu da razumijem da nemaš potrebu da ulaziš u glupu priču i šta sam ti ja da ulaziš u glupi priču – pričao je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE