Četvrtak, 28 Septembra, 2023

TURSKI HOROSKOP ZA LJETO 2023. – OVA 3 ZNAKA ĆE BITI NAJSRETNIJA: Čeka ih najljepši periodu životu

Turski horoskop za ljeto 2023. godine – otkrijte šta zvijezde spremaju i koja 3 znaka su najveći sretnici.

Ako ste romantični u duši, ova astrološka prognoza će vam sigurno pobuditi pažnju. Čuveni turski astrolog Murat Kojun obećava blaženo vrijeme romantične ljubavi za tri sretna horoskopska znaka, pa se pripremite za varnice.

U toku je mjesec jun, a noćno nebo vrvi od aktivnosti. Venera, boginja ljubavi i lepote, upravo je ušla u strastveni znak Lava. Vrijeme da se neki horoskopski znaci prepuste sudbini i odvaže se na nepoznatu teritoriju kako bi pronašli novi početak. Kakvo god da je vaše putovanje, zvijezde su tu da vas vode.

Ovaj tranzit je prilika da se otvore srca i umovi i iskoriste sve divne mogućnosti koje dolaze iz prihvatanja ljepote ljubavi, piše Luftika. Otkrijte šta zvijezde spremaju i saznajte da li je vaš znak jedan od sretnika.

Vaga

Dolazak Venere u Lavu označava početak romantičnog perioda za Vage. Ovaj tranzit će donijeti strastvene trenutke i puno pozitivne energije. Sa Venerom u Lavu, osjećaćete se prijatnije u izražavanju svojih emocija i želja. Možda žudite za dubljim vezama koje su i strastvene i intelektualne.

Sada je vrijeme da budete kreativni i uživate u istraživanju svog romantičnog života. Budite otvoreni za nova iskustva i prihvatite mnoge mogućnosti koje vam se pružaju.

Ribe

Kako Venera ulazi u Lava, Ribe će doživjeti obilje romantike i radosti. Ovaj tranzit će donijeti nevjerovatno snažan osjećaj magnetizma, sa mnogo mogućnosti za pravu ljubav i dublje veze.

Možda ćete se osjećati sigurnije u izražavanju sebe i svojih osjećanja i postati kreativniji kada su u pitanju odnosi. Uživajte u ovom periodu romantike rizikujući i istražujući nova iskustva sa svojim partnerom ili potencijalnim partnerima.

Blizanci

Blizanci će živjeti svoje romantične snove dok Venera ovog mjeseca ulazi u Lava. Ovaj tranzit donosi samopouzdanje, omogućavajući vam da rizikujete i istražujete sa lakoćom.

Možda ćete se osjećati ugodnije da otvoreno izražavate svoje želje, bez straha od osude ili odbijanja. Odvojite vrijeme da njegujete sebe i svoje odnose. Istražite intimnost na dubljem nivou i dozvolite sebi da uživate u trenutku bez brige o tome šta sledi.

Izvor: Luftika/Sensa

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE