Subota, 23 Septembra, 2023

“VADI SE DA GA NIJE PREVARILA!” EVO ŠTA JE BIVŠA ZADRUGARKA REKLA ZA MISICU:Vjeruje Stefanu!

Goruća vijest i nova afera koja trese domaću javnost je navodni se*s Marijane Zonjić i Stefana Karića koji se dogodio juče u ranim jutarnjim časovima.

Najvjerniji fanovi ovog rijaliti formata tvrde da su u “šteku” kod ekonomskog dvorišta, Marijana i Stefan imali aferu, pa se na dalje pravili kao da se ništa nije dogodilo.

Tim povodom domaći portal je stupio u kontakt sa Erminom Pašović kako bi je upitali šta ona misli o novonastaloj situaciji i kako gleda na to:

– Sve dok ne vidim da su imali, za mene nisu. Poznavajući Stefana on to nikad ne bi uradio, jer ipak je on prošao sve i svašta. Znam da se vodi onom narodnom “Ne radim ono što ne želim meni da rade”, a pritom Marijana nije tip djevojke sa kojom bi on bio, čak i da je solo.

U jedno sam sigurna da Karić Stefan ne vara! Pričali smo mnogo na tu temu i znam i zašto to ne radi, iako je bio zenskaroš, ali zadnje 3 godine su ga baš promenile – rekla je Ermina.

screenshot-2088

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Što se tiče lisice, nije karma, sve i da zaslužuje, ne bi se njoj tu ništa vratilo, nego Stefanu… On bi ispao najgori, a pritom je ona ta koja je ostavila bivšeg, iako se vadi da ga nije prevarila, mada nismo svi isti, ne počinje prevara za svakog na isti način.

Za pojedine je prevara samo fizička, a za psiohopate kao za mene je i kad kreneš da misliš o tome – dodala je Ermina.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE