Subota, 30 Septembra, 2023

VELIKI HOROSKOP ZA 6 MJESECI – EVO ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA 2022. GODINE: 1 znak će biti najsretniji

Horoskop za 6 mjeseci od juna do decembra – šta vam donosi drugi dio 2022. godine!

OVAN

U junu, konjunkcija Marsa i Jupitera je savršeno vrijeme za početak bilo čega novog što zahtijeva energiju, inicijativu i hrabrost. Pojačaće se fizička snaga, a takođe i vaš instinkt – znaćete tačno kako i kada nešto započeti. Imaćete samopouzdanja da postignete veliki uspjeh. Pomračenje Sunca koje se dešava u oktobru 2022. može učiniti da se osjećate nesigurno i uznemireno, ali vas takođe podstiče da postignete budući cilj. Biće lakše donositi odluke, a neizvesnost će biti zamenjena unutrašnjom ravnotežom. Do kraja godine, retrogradni Merkur može donijeti probleme u komunikaciji i tehnološke kvarove, anksioznost, kašnjenje u putovanju i gubljene stvari. Takođe, možete očekivati da ćete se baviti raznim stvarima, prisjećati se prošlosti ili neočekivano sresti ljude koji su vam nekada bili jako bliski i dragi.

BIK

U mjesecu junu, tranzit Venere donosi jedan od najlepših perioda za vas u 2022. godini. Lakše širite i primate ljubav i naklonost, a bićete privlačniji, šarmantniji i popularniji nego inače. Ovo je povoljan period za traženje zadovoljstva, za zabavu i za opuštanje. Posebne avanture očekuju roditelje Bikove koji će sa decom u hodu otkrivati neke nove zabavne aktivnosti. Takođe je povoljan period za kreativni rad, kupovinu i druge finansijske stvari. U oktobru mjesecu, Jupiter će doneti prilike za povećanje bogatstva i prosperiteta. Nove avanture će proširiti vaš horizont i učiniti drugačijim vaš pogled na život. Ovo bi trebalo da bude period duhovnog rasta. Međutim, vodite računa da ne postanete previše samouvereni tokom retrogradnog Jupitera. Do kraja godine, Saturn može doneti prekretnicu za Bikove. Ako su vaše ambicije rasute, možda ćete morati da preispitate svoje ciljeve. Taktičko povlačenje ili neki kompromis može biti najbolja opcija. Kada prođe ova teška i iscrpljujuća faza života, vaše samopouzdanje i entuzijazam će se vratiti. Tada možete početi da gradite nove temelje kako biste stvorili osjećaj svrhe.

BLIZANCI

U junu, Venera u Biku je jedan od najboljih perioda u godini za vaš ljubavni život. Očekuje vas uspeh na ljubavnom planu, bez obzira da li ste usamljeni ili želite da unapredite odnos. Ovo će biti dobar trenutak za traženje zadovoljstva kroz fizičku aktivnost i zabavu. Dobro je vreme za kreativan rad, kupovinu i druga finansijska pitanja. U avgustu i septembru, Mars u Biku daje obilje asertivnosti što ovaj period čini odličnim vremenom za započinjanje novih projekata. Tokom ovog perioda, vaši troškovi mogu biti visoki, ali takođe možete biti vrlo konstruktivni i produktivni. Fizička aktivnost je posebno favorizovana kao što su vežbanje, sport i ples. Do kraja godine Saturn u osmoj kući donosi dostignuća i priznanja. Ovo bi mogao biti dobar trenutak za kupovinu i prodaju nekretnina ili renoviranje vašeg doma. Bliskost u vezi sa partnerom biće pojačana.

RAK

U julu mjesecu, Saturn se kreće u znaku Jarca. Ono što ste prije nekoliko godina započeli, makar kao ideju, sada može donijeti sjajne plodove. Bićete manje pod stresom, manje je verovatno da ćete se sada osjećati preopterećeno. Posvetićete se svom zdravlju i imaćete više energije. U oktobru mesecu, sa tranzitom Marsa u Blizancima, naći ćete se u ulozi mirotvorca. Takođe će biti potrebno vreme da povratite snagu ovog mjeseca, pad vašeg imunološkog sistema koji bi mogao da dođe u oktobru mesecu zbog tranzita Marsa u 12. polju. Sa tranzitom Merkura u znaku Vage, mnoge vaše aktivnosti ovog mjeseca su usmjerene ka vama. Moguće je da ćete u ovom periodu željeti da se povežete sa porodicom, bliskim prijateljima i partnerom.

LAV

U avgustu i septembru moguća je napetost u vašim porodičnim odnosima. Ove godine ćete biti fizički spremni. Nakon toga, zbog negativnih misli koje vam se vrte u umu, osjećaćete se umorno. Usamljeni bi mogli da uđu u nove ljubavne veze, a oni koji su u dugoj vezi mogli bi da dobiju predloge za brak, dok će se oni koji su već u braku podići na novi nivo gde će komunikacija i harmonija postati njihova snaga. U septembru mjesecu, oni koji dugo rade na jednom mjestu, mogu potražiti novi posao, ili će svoju pažnju usmeriti na lični biznis. Do kraja godine to će biti vaš omiljeni period. Na poslu ćete potrošiti svu svoju energiju i ponovo raspaliti plamen i strast. U novembru i decembru, vrijeme je da Lav započne pravilnu ishranu, vježba, pa čak i provede više vremena opuštajući se i odmarajući.

DJEVICA

U junu možete da nastavite sa kursom profesionalne obuke, a možete i da pregledate način na koji komunicirate sa svojim partnerom, članovima porodice, kolegama ili prijateljima. Ostaćete fokusirani na svoj stari život čak i ako to znači da morate da pravite kompromise. U julu i avgustu vaš učinak bi bio indirektno povezan sa učinkom vaših kolega i nadređenih i koliko se dobro slažete sa njima. Usamljeni rođeni u Devici mogli bi pronaći veliku ljubav u avgustu, a vaše emocije mogu biti intenzivnije tokom većeg dela ovog perioda. Septembar i oktobar biće mjesec u kome će vam prijatelji i rođaci biti dobar izvor inspiracije za sticanje novca. Iskoristite slobodno vrijeme za opuštanje i odmor. Uzmite kratak odmor da biste se pozitivno napunili. Do kraja godine pokušajte da stvorite ravnotežu između tijela i duha.

VAGA

Pazite na dokumentaciju i stvari koje potpisujete. Ako želite da započnete bilo kakav posao, nemojte previše rizikovati i donositi nepromišljene odluke. Posle avgusta, situacija će biti prosečna po pitanju novca. Možda postoje problemi u vezi. Ako ste započeli novi posao, budite oprezni i budite odgovorni, a takođe morate da se potrudite i u ljubavnim i novčanim stvarima. U poslednjoj četvrtini godine posvetite se više svom zdravlju. Redovni odmor uz posao će vas održati svežim. Generalno, pred vama je sjajna godina. Uspjeh će dotaknuti vaša stopala. Vrijeme je da dokažete svoju vrijednost, a vaša društvena sfera se takođe širi.

ŠKORPIJA

U junu i julu, sredinom mjeseca, preporučuje se više vežbanja, zdraviji način života i ne ostavljati neizmirene račune i kredite za jul. Za napredovanje u karijeri dobićete podršku članova porodice. Oni koji pokušavaju da dobiju transfer na poslovima mogu imati koristi. Ove godine čekamo da se završi veliki uspjeh, a oni koji posluju sa Saturnom poput dobiće profit u poslednjem delu godine. Posle maja, vreme je dobro za vašu karijeru. U septembru i oktobru ćete pronaći metode za poboljšanje nivoa energije, kao što je pohađanje različitih rekreativnih aktivnosti. Fantastičan je trenutak za uspostavljanje profesionalnijih veza kako bi se pomirili ako dođe do sukoba. Do kraja godine, Škorpije će videti poboljšanje nivoa energije – bićete aktivniji i uzbuđeni za sljedeću godinu.

STRIJELAC

Tokom ljetnjih mjeseci kada treba da pokušate da uštedite i klonite se impulsivnih odluka. Okruženje će vam podići samopouzdanje, želju da napredujete, a vaše fizičko i psihičko stanje će biti veoma dobro tokom ovog perioda. Avgust i septembar su takođe dobro vrijeme za jačanje vaših emotivnih odnosa što rezultira intimnijom vezom u bračnoj sreći. Sredina septembra mjeseca može da vam donese velike finansijske izdatke. U posljednjem tromjesečju godine vreme je da se odmorite i opustite. Uživaćete u dobrom finansijskom periodu ako pametno trošite, a u posljednjim mjesecima godine pronaćićete unutrašnji mir i osjećaćete se slobodno.

JARAC

Jun je povoljan za romantične sastanke koji mogu dovesti do ozbiljnih veza ili čak braka. U junu, će Jarčevi primetiti značajno povećanje nivoa energije i vitalnosti. U septembru i oktobru uživaćete više slobode da istražite profesionalnu stabilnost i imaćete podršku sebe i svojih kolega. U oktobru je najbolje da vodite računa o svom zdravlju i izbjegavate ugljene hidrate, masti i visokokaloričnu hranu tokom ovog perioda. Do kraja godine timski rad će vam doneti mnoge prednosti, a ponudiće i mogućnost preseljenja ili promjene u karijeri ako ste voljni da to učinite. Kraj godine bi mogao da donese neke troškove vezane za odmor, putovanja ili hobije, a vi se možete razmaziti jer je ovo povoljan period u godini za rođene Jarčeve. Možete postići velike stvari.

VODOLIJA

U junu i julu, nemojte biti previše pod stresom i pokušajte da kontrolišete svoj impuls. Možete se odlučiti za sport ili izlazak u prirodu jer će vam to olakšati psihički stres i opustiti vas. Komunikacija i iskrenost su ključni elementi u vašim odnosima koji vas mogu naterati da idete napred. Septembar i oktobar su meseci kada će taktičnost i diplomatija učiniti čuda u vašoj karijeri. Ove godine je odnos sa klijentom ključ vašeg opstanka. Možete dobiti unapređenje, povećanje plate i priznanje. Do kraja godine biste mogli da uživate u uspehu, iako se na tabeli mogu pojaviti neki neželjeni troškovi. Pazite na ishranu.

RIBE

Do kraja godine potrebno je da imate uravnotežen pristup u svim finansijskim planovima, a ulaganje iz prethodnih mjeseci donijeće dobar profit za starosjedioce. Posljednje tromjesečje godine može donijeti neke manje zdravstvene probleme poput opšteg umora, pa je neophodno da se odmorite i relaksirate. U drugoj polovini 2022. godine, stvari koje su vam ranije bile van domašaja sada će biti unutar vaše mreže, a vaš društveni krug bi mogao da raste. Tokom ovog vremena, mnogo vaše energije i iskustva se može dobro iskoristiti za dobrobit vaše porodice i čovječanstva u cjelini. Takođe, možete očekivati snažnu podršku porodice i prijatelja u svim vašim nastojanjima. Ova druga polovina 2022. godine, možda je dobro vrijeme za rođene u Ribama. Iako bi bilo poboljšanja u nekim oblastima života, možda ćete se suočiti sa manjim problemima u nekim drugim oblastima.

IZVORSensa

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE