Subota, 30 Septembra, 2023

VELIKI NEDJELJNI HOROSKOP Evo šta vam zvijezde predviđaju od 13. do 20. marta

Pogledajte kako su vam zvijezde naklonjene

OVAN

Ove nedjelje bi trebalo da bude dosta akcije. Vaša energija je na vrhuncu, a izazvana je pozivima prijatelja na zanimljive događaje. U posljednje vreme niste bili odlučni u vezi sa svojim ciljevima, pa neki aranžmani nisu uspjeli, iako ste računali na njih.

BIK

Prolazi vam vrijeme za završetak važnih zadatka. Ovako će biti do 14. marta. Ovo je vrijeme za riješavanje problema, dobro ga iskoristite. Tenzije su mogće od 15 do 18. marta. Ukoliko putujete, troškovi će biti visoki. Izbjegavajte ljutnju i žurbu, imajte malo strpljenja. Vrijeme počinje da vam koristi od nedjelje ujutru.

BLIZANCI

Vrijeme je do 16. marta pogodno za Blizance. Imaćete ponude za nove projekte uz koje slijede i dobre vijesti. Iskoristite vrijeme za porodicu do 17. marta, jer vas od tada očekuju poslovne obaveze. Obratite pažnju na ulaganja i budite mudri prilikom donošenja odluka.

RAK

Planete su u nepovoljnom položaju na početku nedjelje i to vam može donijeti probleme na poslu. U vama se zbog toga može probuditi bijes i strah prema budućnosti. Povedite računa o zdravlju. Kraj nedjelje vam donosi dobre vijesti i to je vreme kada će vam sreća otvoriti vrata, pa je bitno da ga dobro i pametno iskoristite.

LAV

Ova nedjelja vam može doneti zdravstvene probleme. Prijaće vam šetnja prirodom ili neka fizička aktivnost. Ukoliko uspijete da se oslobodite straha koji osjećate, možete napredovati u svim oblastima. Bićete u stanju da pobedite suparnike i preskočite sve prepreke. Posvetite se sebi i pronađite vrijeme da radite na ičnom razvoju.

DJEVICA

Djevice će morati da se potrude kako bi postigle zacrtane ciljeve. Nemojte se plašiti promjena koje se dešavaju, jer će se pokazati da će one biti jako korisne u budućnosti. Pažljivo obavljajte zadatke i završićete posao na vrijeme.

VAGA

Održavajte dobre odnose sa ljudima i izbjegavajte ishitrene odluke. Provedite kvalitetno vreme sa porodicom i napunite baterije za važne odluke koje treba da donesete na poslu. Nemojte žuriri jer se može desiti da napravite greške koje će vas kasnije skupo koštati.

ŠKORPIJA

Ako planirate putovanje sa porodicom ili prijateljima, zabava će biti zagarantovana. Očekuju vas dobre vijesti koje će vam popraviti raspoloženje. Sjajan period za ljubav i novu romansu. Obratite pažnju na prekomjerno trošenje novca.

STRIJELAC

Početak nedjelje će biti veoma naporan. Može doći do povećanja stresa zbog posla koji niste uspjeli da obavite. Provedite što više vremena sa porodicom i poslušajte savJet osobe iz bliskog okruženja. Imajte strpljenja jer vas krajem nedJelje očekuju srećne vijesti. Razmislite o svom ljubavnom životu i odlučite u kom pravcu vaša veza treba da ide.

JARAC

Očekuju vas nove obaveze na koje niste računali. Postoji konfuzija u vašem umu koja vas opterećuje. Nemojte brinuti. Krajem nedjelje će se sve kockice složiti i problemi koji su vas mučili će biti riješeni.

VODOLIJA

Povoljna nedjelja je pred vama. Iskoristite nova poznanstva i kontakte koje ste ostvarili. Na poslu može doći do prekomjernog rada koji vam može donijeti napredak. Razmislite o budućnosti i napravite plan. Iskoristite šansu za novu romansu koja će vam se pružiti.

RIBE

Širom otvorite oči i ne vjerujte svakome. Nemaju svi ljudi oko vas iskrene namere. Izbjegavajte impulsivne odluke kada je ljubav u pitanju. Troškovi se mogu nepotrebno povaćati, pa vodite računa o finansijama.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE