Subota, 30 Septembra, 2023

VELIKO SLAVLJE U DOMU DRAGOJEVIĆA: Oglasila se Biljana i podijelila lijepe vijest

Presrećna je.
 
Dejan Dragojević danas puni 27 godina, a zadrugari su mu uveliko čestitali rođendan kad je sat otkucao ponoć. Tim povodom oglasila se i njegova majka Biljana Dragojević, pa svom sinu čestitala rođendan emoitvnom porukom.

Naime, Biljana je na društvenoj mreži Instagram podijelila sliku sa Dejanom, pa priznala koliko joj je bilo teško dok nisu imali komunikaciju pet godina, dok je on bio u braku sa Dalilom Dragojević.

– Današnji dan je poseban, ne znam za vas, ali znam za sebe. Donijela sam na svijet jedno preslatko biće koje mi je uljepšao život. To malo biće je izraslo u pravog momka od 21 godinu koje je bio mamina beba, čak i tad iako je imao toliko godina. Bio je dio moga srca sve dok ga nije neko istjerao iz mojih grudi da je nestao u treptaju oka. Ali evo moje srce počelo je da kuca kao nekad. Osjećaj koji nijednu majku ne može da prevari, taj ja sad osjećaj imam! Momak koji je deo mog srca odnio sa sobom vraća se na velika vrata svog doma i stavlja taj isti dio srca kao puzlu na svoje mjesto. Sretan rođendan Dejane, želi ti mama – napisala je Biljana na društvenoj mreži uz emotikon crvenog srca.

676-1-19

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE