VIC: Perica kod mesara

Pošalje mama Pericu kod mesara.

– “Idi Perice kod mesara, vidi da li ima pileće nogice.”

 

 

Dođe Perica kući plačući:

– “Mama, nisam mogao viditi, mesar je obuo čizme!”

Pročitajte još

Rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić ponovo je pozvao Anu Ćurčić, pa joj u suzama ispred Bijele kuće pričao o svojim emocijama.

– Nikada nisam prestao da te volim. Ja sam uradio ružnu stvar, izdao sam te i to je moja bol. Ja ti samo kažem da budeš pametna, sve si mi vjerovala i sve dobro znaš. Ja tvoju djecu nisam nikad spominjao, jedno ime nisam spomenuo. Ja sam spominjao tek poslije tebe, to je moje pravo. Ja te molim, stani zbog njih. Pogledala si me u oči, znaš gdje i dobro znaš šta sam pročitao u tvojim očima. Koliko god, ja sam jedini i ti si jedina. Ja sam jedini koji ti ne želim zlo, iako smo sve rekli. Slobodna si žena, želim ti predivan život – govorio je Zvezdan.

– Ti si iz naše kuće došao ovdje, odjavio me na televiziji jer si osjetio emociju i rekao da ne dolazim za Novu godinu. Kad se to desilo tvoj otac mi je plakao na telefon i rekao mi je: “Nemoj da ga osudiš na doživotnu, osudi ga na nehat”, znaš da su to njegove riječi. Ja imam pravo da volim sebe i poštujem sebe. Molim te, znaš da ovo nisam zaslužila i da ja ne da nisam zaslužila… Kad sam došla ispred kladionice i pitlaa te za kombinaciju u kojoj si uveliko bio, da li se sjećaš scene? Ja kad motam film sjećam se koliko puta si me tako tjerao. Hoću da znaš da Džoni nije cinkaroš, Šmizla je došla kod mene i rekla da 200 evra nisi pozajmio od Džonija i da novac koji si vratio je ostavljen u gradu – govorila je Ana.

– Zašto si rekla da je Džoni? – pitao je Slavnić.

– Meni je to rekla Šmizla, a Džoni nikad prvi nije pomenuo. Ona je to rekla meni kao svojoj drugarici. Nisam znao da je imao kombinaciju sa djevojkom, samo da ostavim u kafiću novac, čak mi nije rekao ni koji kafić. Ja to nisam rekla jer sam bila u svom ludilo. Meni je to nebitno, ali želim da znaš. Ja sam sve skontala, sve sam saznala i oni to ne znaju. Ja sam povezala neke stvari, nisi slagao i rekao da si je dovodio kući. Tamo se sve vidi u našem gdje smo živjeli, kako i sa kim dolaziš, to znaš? Je l’ ima ljudi koji sede? – dodala je Ana.

– Kako onda kažeš da su drugovi sedam dana? – upitao je on.

– Jer me čikaš, a ja sam stala uz njih – rekla je ona.