Subota, 30 Septembra, 2023

“VOLIM TE”, CAR U SUZAMA PRIZNAO ALEKSANDRI, SLOMIO SE NA KOMADE: Njena reakcija je ŠOK (VIDEO)g

Tokom žurke koju su noćas zadrugari imali, Filip Car se rasuo na komade zbog emocija i ljubavi koju osjeća prema Aleksandri Nikolić.

Njih dvoje su dugo razgovarali, a najveći deo razgovora činio je njegov odnos sa Majom Marinković i Milicom Veselinović.

– Znaš kao što znaju i one. Neću više raditi sr*nja, napravio sam ih, ali ne radim iskreno i od srca kao sa tobom. I sad kad sam napravio sr*nje znala si kako mogu završiti i šta sam osećao. Neću ni tebi više doći, a ti si znala koliko te volim i šta sam osećao prema tebi, znaš me tri godine, poznaješ me. Neću biti sa tobom nikad jer si mali pokvareni folirant koji samo mene voli i ja to znam. Ti mene ne možeš isfolirati jer me voliš. Ne želim ništa i neću biti sa tobom, ali napravio sam sr*nja da mi ti ne oprostiš i da ja sebi ne oprostim. Ja tebi ne trebam kao ni ti meni, nikad u životu ne bi uspeli radi hiljadu i jedne stvari, ali znaš da sam bio iskren i da se nisam za*ebavao sa tobom. Koliko sam te zavoleo i koliko sam se promenio, a sve si napravila da ispadne sve najgore – rekao je Car.

– Ne bih se ni ja nikada pomirila sa tobom – rekla je Aleks.

– Ni ja sa tobom, a znaš koliko sam te željan i koliko te volim. Osjećao sam i mir i spokoj prvi put ovdje sa tobom. Voliš me i pomirila bi se sa mnom odma, ali ja ne mogu – rekao je Car.

– Ne, ne bih. Kakav si ti čovjek? Ti si kriv, sam si sve želio.

 

– Sve bih dao da mogu, sve bih dao da mogu, ali ne mogu. Mogu par dana, ali nije to to kao sa tovom, kao kad si ti osjetila i kad je bilo sa tobom. Napravi nešto i diskvalifikovaćeš me – rekao je Car.

– Neću Filipe, niko mi se ne sviđa – rekla je Aleks.

– Želim ti sto puta bolje od mene. Znaš da te volim, osjetila si to i u vezi sa mnom i dok ove svari radim. Ako sam sa njima ja se liječim, ako nisam ja bih prišao tebi. One su meni bezbolne, a ti si znala da si bolna – rekao je Car.

 

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE