Subota, 23 Septembra, 2023

ZABRANA POJAVLJIVANJA NA PINKU: Pogledajte KO OD JAVNIH ličnosti više nema PRAVO učešća u Zadruzi!

ijaliti “Zadruga” traje već pet sezona, a na jesen nas, po svemu sudeći, očekuje i šesta. Kroz Belu kuću prošlo je mnoštvo poznatih, ali i potpuno anonimnih ljudi koji su željeli da zarade novac na ovaj način, ali i da steknu popularnost. 

Mnogi su u tome uspjeli, međutim ima i onih koji su zbog svog ponašanja sebi zauvijek zatvorili vrata ružičaste televizije. 

Marko Osmakčić, Paula Hublin, Monika Horvat, Dorotea Jovanović, Marko Miljković, Vladimir Tomović, Jelena Krunić i Vuk Mob našli su se na listi “zabranjenih”. 

Dorotea Jovanović do Zadruge 2 bila je potpuno nepoznata domaćoj javnosti, ali se učešćem u rijalitiju vrlo brzo istakla, na određeni način. Svi pamte njen sukob sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, kada je po izlasku iz Zadruge, u studiju, iznijela optužbe na račun produkcije. Naime, Dorotea je optužila produkciju da joj nisu ukazali medicinsku pomoć onda kada joj je to bilo potrebno, već šest mjeseci kasnije, a voditeljka ju je oštro demantovala. Od tada, Jovanovićeva se nije pojavljivala na Pinku, niti je nastavila da učestvuje u rijaliti programima. 

Vladimir Tomović je nedavno imao zakazano suđenje sa Pinkom, jer čelnici nisu, kako je on naveo, ispoštovali jednu od važnijih stavki ugovora, a potom su ga diskvalifikovali i na sudu  potraživali 50.000 eura jer je štrajkovao glađu i time ugrožavao svoju bezbjednost pred njihovim kamerama. Suđenje još uvijek traje, tako da ćemo vremenom vidjeti kakav će epilog Vladimirova priča dobiti. 

Još jedan slučaj pamte svi vjerni gledaoci Zadruge. U pitanju je okršaj repera Vuka Moba sa Dušicom Jakovljević, koja je Moba optužila da je fizički nasrnuo na nju tokom reklamnog bloka u emisiji!

– Vuka sam smatrala za profesionalca i imala poštovanje prema njegovom profesionalnom radu, ni sa čim ga nisam isprovocirala. Dok su trajale reklame, on me je vrijeđao, vikao po studiju, pominjao je razne stvari, obračunavajući se sa mnom. Rekla sam mu da ne treba tako da se ponaša. Kada sam ustala sa stolice, da protegnem noge kao što to inače radimo, natsavio je da vrijeđa – rekla je Dušica tada za “Telegraf”.

– Bio je na drugom kraju studija, između nas je bio sto za jutarnji program, rekla sam: “Kako to razgovaraš sa mnom?”, u smislu da me ostavi na miru. Onda je on napravio tih nekoliko koraka ka meni, zaletio se, došao do tog stola, milim da nije bilo tog stola da bi došao do mene. Sve se to dešavalo na metar ispred mene, zaletio se, nastavio da vrijeđa, a ja sam rekla da bi trebalo da ga bude sramota i da ne može da nasrće na mene na televiziji na kojoj radim. Nastavio je sa uvredama i bio je udaljen iz studija – objasnila je voditeljka. 

Zbog čega su se na ovoj listi našli i ostali zadrugari, možete pogledati na fotografiji NA OVOM LINKU

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE