Subota, 23 Septembra, 2023

ZADNJI SUPERMJESEC U OVOJ GODINI STIŽE 11. AUGUSTA: 4 znaka horoskopa promijenit će život iz korijena

Velike promjene se spremaju pod ovim velikim lunarnim trenutkom

Nalazimo se u jeku sezone Lava i na vrhuncu leta, što znači da sunce u posljednje vrijeme zauzima centralno mjesto.

11. augusta ove godine, pun mjesec će imati svoj trenutak kada krade sunce i zakoračiće u snažan osiećaj nezavisnosti. Ova lunacija će takođe biti posljednji super mjesec u godini, tako da će izgledati čak i veći od prosječnog punog mjeseca zbog svoje blizine Zemlji.

Velike promene se spremaju pod ovim velikim lunarnim trenutkom, pa ćete želeti da znate kako će pun mjesec u augustu 2022. uticati na vaš horoskopski znak.

Ova inovativna i lunarna energija nas inspiriše da izađemo iz naših uobičajenih svakodnevnica i oslobodićemo svoje duše od emocionalnih okova koji nas sprječavaju da budemo ono što jesmo.

Bik

Iskoristite ovu mijenu da napravite pauzu, razmislite i prilagodite se preprekama koje su se nedavno pojavile u vašem životu. Ovo će biti dobrodošlo usporavanje, posebno u svjetlu činjenice da ih čeka puno frustracije i dinamičnog tempa na poslu.

Lav

Ovaj pun Mjese posebno će pogoditi vaše polje odnosa, pa možete očekivati turbulente trenutke, bar dok ne razbistrite glavu i ne otvorite srce. Očekuje vas dilema između onoga što vam poručuje razum, a šta srce. Ostanite vjerni svojim potrebama i željama, i pokušajte da pronađete kompromisno rješenje, ono uvijek postoji, čak i ako ga ne vidimo najjasnije.

Škorpija

Ono što je izvjesno da ćete unutar sebe osjetiti borbu između mekog, emocionalog dela svog bića i onog koji ima potrebu da se zaštiti. Takođe, ovaj period će obojiti vaše ozbiljne namjere, odnosno potezi koji bi mogli da se odnose na čitav vaš život. To može da bude kupovina ili najam životnog prostora ili obnavljanje ili revidiranje odnosa sa nekim veoma bliskim u okviru porodice – roditeljima, braćom i sestrama… Takođe, ovo može i da se odnosi na potencijalni prelazak u zajednički prostor sa emotivnim partnerom, te napuštanje roditeljskog doma.

Vodolija

Ovo će za Vodolije biti veoma intezivan period, u kom će dobiti snagu da prihvate sve svoje ekscentričnosti i da ih ubuduće bez stida pokažu svijetu. Budite slobodni da se ponašate nekonvencionalno i da se otvarate emocionalno. Iako ćete biti veoma ozbiljni, to ne znači da ćete se osjećati loše; upravo suprotno – pratiće vas osjećaj da je sve ispravno i baš onako kako treba da bude.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE