Subota, 23 Septembra, 2023

ZAGRLIO SAM MAJKU I BRATA I SPUSTIO MASKU! Đoković otkrio zašto je PLAKAO poslije titule: “Samo oni znaju…”

Novak Đoković otkrio je šta se događalo u loži i zašto je počeo da plače poslije titule.

Novak Đoković osvojio je Australijan open, pa je poslije toga dao najbolji intervju ikada. Imao je emotivno izlaganje sa bivšim teniserom Somdevom Devarmanom. U drugom dijelu njihovog razgovora nekadašnji indijski teniser je pitao Srbina i za proslavu poslije meča.

Kada je savladao Cicipasa srpski igrač otišao je pravo do svoje lože, do najbližih i tamo se u jednom momentu rasplakao. “Čestitam ti, bilo je nevjerovatno ovo što si uradio za dvije nedjelje. Gledao sam te svih ovih godina kako slaviš, uglavnom si to radio tako što si ležao na zemlji, cepao majicu, vikao ‘Idemo’ ili ‘Ajde’, jeo si travu, sada je bilo nešto drugačije. Zašto se ovog puta razlikovalo?”, upitao ga je Somdev.

Novak ga je slušao sve vreme i smijao se, pa je onda otvorio dušu. “Nisam planirao proslavu na, probao sam da pobjedim u ovom meču i to se dogodilo. Akumulirale su se sve te emocije, mentalno, emotivno, fizički, zbog svega, rasplakao sam se u svojoj loži. Otišao sam pravo do njih, jer su mi dali toliku ljubav i podršku, samo oni znaju kroz šta sam prošao. Spustio sam tenisku masku kada sam zagrlio majku i brata i postao sam sin i brat u tom momentu. Osjetio sam tako olakšanje”, rekao je Đoković.

Zatim je spomenuo i oca Srđana i sve što se dogodilo i sa njim u Melburnu. “Mnogi ljudi ne shvataju kako je biti sportista u individualnom sportu, koliko je važno da ostaneš fokusiran, da ne razmišljaš o stvarima koje se dešavaju sa strane. Bilo je potrebno mnogo energije i snage, svašta se dešavalo, znate svi šta je bilo prošle godine, onda povreda pred turnir, situacija sa mojim ocem. Zbog toga je ova pobjeda još više posebna”, zaključio je Đoković.

 

 

MONDO

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE