Subota, 30 Septembra, 2023

ZAPROSIO JE – ALEKSANDRA MLADENOVIĆ DOBILA RUŽU I PRSTEN: Njena reakcija je hit, EVO ŠTA JE ODGOVORILA (FOTO)

Morala je da odbije!

Aleksandra Mladenović jedna je od najangažovaniji mladih pejvačica na estradi. Na njenim nastupima je uvijek dobre pjesme zabave, ali i poneka prosidba. Međutim, ono što svakako nije očekivala jeste da će ona biti prošena.

Foto: E-Stock

Iako je emotivno ispunjena, to njenim obožavateljima ne predstavlja problem da joj udele kompliment, poklone ružu, ali i da je daruju prstenom.

Naime, dok je pjevala, dečko iz prvog reda joj je prišao, dao najpre ružu, a potom je pitao da se uda za njega, a njen odgovor je rastužio.

– Ja neću da se udam. Hvala ti na ponudi svakako – rekla je Aleksandra kroz smijeh.

– Ne, neee, neee – govorili su prijatelji momka koji je prosio Mladenovćevu.

Foto:Instagram

Brojne su situacije, ponude, zanimljivi pokloni, koje estradnjaci dobijaju prilikom nastupa, a ovaj će biti sigurno jedan od onih koji će se prepričavati.

Podsjetimo, Aleksandra je nedavno priznala da se ona i Isak Šabanović vole više nego ikad, ali da o zajedničkom životu još ne razmišljaju.

Viđamo se, čujemo se svakodnevno, ali poslovne obaveze ne mogu da čekaju. Naravno da ne zahladne odnosi, volimo se više nego ikada. Nema ljubomore, on je siguran u moju ljubav. Nije ovo veza na daljinu, mi smo skoro svaki dan zajedno, ali imamo i nastupe.

Novi.ba/Pink.rs

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE