Četvrtak, 21 Septembra, 2023

Zavirite na SVADBU bivšeg zadrugara! Prizori kao iz BAJKE – Pjesmu za PRVI PLES otpjevala ONA, a potkrao se PEH

Bivši zadrugar Filip Reljić, danas se na vječnu ljubav zavjetovao svojoj, sada već supruzi Maši Matijević. Ono što je najzanimljivije, jeste činjenica da su pored svih zvanica koje su svojim prisustvom uveličale ovaj, za mladence najvažniji dan, svakako najveseliji bili Filipova sestra Sara Reljić, kao i Mašin brat Mateja Matijević.

Međutim, da nije sve bilo kako je planirano i da je nešto moraslo da krene po zlu, dokazuje i to da se kuma nije pojavila na vjenčanju u određeno vrijeme, te je nastao haos jer im je sveštenik saopštio da neće uspjeti obred vjenčanja kako treba da se obavi.

Foto:Instagram printscreen/matijevicmateja

U tim momentima, Maša je u panici zvala kumu, koja je po svemu sudeći koristila opravdanja, ali obećavala da će ubrzo stići na samo venčanje. Pritisak je dodatno stvarao i sam sveštenik, što je Mašu uzrujalo i skoro joj natjeralo suze na oči, jer je ovo ipak najljepši dan za svaku mladu. Međutim, tom čekanju je vrlo brzo došao kraj, budući da je kuma pristigla na vjenčanje, te se sa obredom moglo nastaviti.

Nakon ceremonije organizovali su veliko slavlje koje su otvorili prvim mladenačkim plesom. Pjesmu “Fly me to the moon” je otpjevala, ko drugi nego mladoženjina sestra Sara Reljić, kojoj se su glasu čulo da je na ivici suza.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE