Srijeda, 27 Septembra, 2023

ZVEZDAN SE ZALETIO NA ANU KAO ZVIJER: Evo šta mu je rekla uživo u emisiji – DOKAZ! (VIDEO)

Noćas je došlo do žestokog sukoba između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. U jednom momentu se Zvezdan zaletio ka Ani, a Anđela Đuričić je potrčala za njim i uhvatila. Anđela ga je molila da se smiri i da prekine da je napada. Obezbjeđenje je reagovalo i spriječilo da ne dođe do većeg sukoba.

– Lažeš svoju djecu, pa i ovdje. Šta si ti zaradila? na kafi smo preživljavali. Moju majku si onako ludu zadužila – rekao je Zvezdan.

Zvezdan.

– Ne laži, imam sve papire – rekla je Ana.

– Ti možeš da se kuneš i da pričaš, sutra se otkuneš. Na moja leđa si došla, kockala si isto sve sa mnom. Priča o ocu koji je pijanac i koji je 30 puta prevario – rekao je Slavnić.

– A to ti je da se braniš?! Pričaj slobodno o mom tati, boli istina. Poenta je da sam bacila 13 godina i da sam čekala tebe, smrade smrdljivi. Ti si cinkaroš, ja samo iznosim razloge zbog kojih si ti uništio moj život – rekla je Ćurčićeva.

Ti si bijednica koja laže rođenu decu, to si ti – rekao je Zvezdan.

– Pričaj šta hoćeš, ali vodi računa da ti ne uzmem sve pare. Nemaš predstavu da li imam dokumentovano da sam bila u modricama, sve imam dokumentovano. Budalo jedna, nemaš pojma ni za kafu, ni za stan i za auto – rekla je Ana.

– Gladnu djecu si ostavila kod kuće – rekao je Zvezdan.

– Vratila sam Ani soma eura Sandri koje joj duguješ sedam godina . Sramota je da si zavrnuo drugaricu – rekla je Ana, na što je Zvezdan poludio.

Detaljnije pogledaje u nastavku:

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE