EVA RAS JE IZGUBILA CIJELU PORODICU, A OVO JE 1 ZAJEDNIČKA SLIKA: Evo kako je izgledala njena kćerka koja je umrla pod velom misterije

EVA RAS JE IZGUBILA CIJELU PORODICU, A OVO JE 1 ZAJEDNIČKA SLIKA:  Evo kako je izgledala njena kćerka koja je umrla pod velom misterije

Slavna glumica Eva Ras izgubila je ćerku 1991. godine, kada je tada 24-godišnja Kruna umrla u Parizu.

Sada je na društvenim mrežama osvanula jedina fotografija porodice Ras, a na njoj imamo priliku da vidimo istaknutu umetnicu, njenog pokojnog supruga Radomira Stevića Rasa, i njihovu naslednicu Krunu.

Eva Ras
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

– Eva Ras sa porodicom (1982). Jedna od rijetkih fotografija na kojoj možete vidjeti kako je izgledala tragično preminula kćerka slavne glumice. Njen suprug Radomir Stević Ras umro je 22. novembra 1982. godine, a devet godina kasnije Eva je ostala bez ćerke. Kruna je studirala u Parizu, a njena smrt je nastupila iznenada i danas je obavijeno velom misterije – piše u opisu objave.

Podsjetimo, Eva je jednom prilikom rekla da je Kruna bio najmlađi srpski pisac, koji je sa 12 godina objavio tri književna djela.

– Majke blagosiljaju svoju djecu svaki dan, kćeri moja, blagosiljam te sad kad si mrtva, biću kraj tebe dok sam živ. Letjet ćemo preko beskonačnosti. Niko te nikada neće moći iščupati iz mog srca. Mogli biste dotaknuti nebo svojim talentom, duhovitošću i harizmom. Ali ti nije bilo tako. Izabrao si pogrešno nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol nema roka trajanja, bol najviše boli kada suze presuše. Želim da umrem i moj grob je u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, moja lijepa kćeri, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala da vidiš u svom kratkom životu – objavila je jednom prilikom Eva Ras.