Test podsvijesti: Izaberite bokal koji vam se najviše sviđa i SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA U BUDUĆNOSTI

Test podsvijesti: Izaberite bokal koji vam se najviše sviđa i SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA U BUDUĆNOSTI

Igrajte se i zabavite, a možda otkrijete što vas novo očekuje

Bokal je posuda iz koje se gasi žeđ, stoga njegova simbolika nosi posebnu zanimljivost. Ovaj jednostavni test podsvijesti koji je pred vama mogao bi vam otkriti nešto vrlo zanimljivo o vašoj osobnosti i karakteru, ali i prenijeti poruku svemira.

Svaki od četiri bokala sadrži određenu količinu informacija koje će vam “sipati u čašu saznanja”. Pustite intuiciju da vas vodi i saznajte što vas očekuje.

Ako ste odabrali bokal broj 1

Ako vas je privukao ovaj bokal, vi ste osoba koja voli i poštuje tradiciju, ali imate izraženu kreativnost. Moguće je da ste potisnuli tu svoju kreativnu stranu i prepustili se rutini, jer vam je tako lakše. Možda vam nedostaje ambicija i nemate nove ciljeve.

Ovaj bokal nosi poruku da vas čekaju veliki preokreti koji će vas potaknuti da se trgnete i izrazite svoju kreativnost. Moguće je da ste nezadovoljni svojim poslovnim ili privatnim okruženjem i da je vrijeme za velike promjene, kojih se plašite. Zapamtite, nova iskustva su najbolja životna škola, a strah vas sputava da iskoristite svoje potencijale.

Ako ste izabrali bokal broj 2

Ako vas je privukao ovaj bokal, pripremite se za događaje na emotivnom planu. Donosi vam poruku da vas očekuju brojna sentimentalna iznenađenja. Oni koji su ga odabrali trebali bi se pripremiti za važan ljubavni korak. Ako ste sami, mogli biste upoznati nekoga tko bi mogao ostaviti dubok trag u vašem životu. Oni koji već imaju svoju “drugoj polovicu” dobit će priliku učvrstiti odnos i preći na viši duhovni nivo.

Ako ste izabrali bokal broj 3

Ovaj bokal donosi lijepe vijesti, barem kada su u pitanju financije. Moguće je da vas uskoro očekuje dobitak ili nasljedstvo, koje niste očekivali, a koji će vam promijeniti život. Međutim, bokal vas upozorava da ne zaboravite podijeliti dio onoga što dobijete s onima koji su gladni ili siromašni. Također, nemojte se opuštati previše, jer sve što “padne s neba” lako može iskliznuti iz ruku onoga tko to dobije. Novac uvijek predstavlja iskušenje, jer testira “veličinu duše” onih kojima je darivan.

Ako ste izabrali bokal broj 4

Četvrti bokal donosi dah novosti. Budućnost za vas predviđa beskrajne preokrete i potpuno drugačiji život od onoga koji danas vodite. U vašem životu će doći do velikih promjena, pa je moguće da ćete dobiti priliku živjeti na potpuno novom mjestu ili raditi nešto što do sada niste. Osjećat ćete se kao da ste “upali” u potpuno novu priču koja nema nikakve veze s onim što vam se dosad događalo. Pripremite se za budućnost, jer ona donosi neočekivane stvari.