“Dogovorila sam se s drugom da se udam za njega”

“Dogovorila sam se s drugom da se udam za njega”

Udala sam se za dobrog druga zbog papira. Sklopili smo dogovor da 2 godine živimo zajedno i budemo u braku (zbog njegovih da se skontaju razlog moje udaje).

Pred njima smo se pravili zaljubljeni i sretni, a ovako bi bili stari ortaci

Međutim, poslije 3 mjeseca on je došao pijan i zahtjevao da mu ispunim bračne dužnosti.

Nisam dugo pričala sa njim iako se izvinjavao, ne znam da li da mu oprostim.

Priča o vjenčanju jedne 31-godišnjakinje iz Amerike postala je viralna zbog šokantnih događaja koji su se odigrali na njen veliki dan. Umjesto sretnog početka zajedničkog života sa verenikom Noom, mlada je doživjela izdaju od strane dvoje njoj najbližih — svog verenika i najbolje prijateljice Đije.

U svojoj ispovijesti na Reditu, mlada je opisala kako su se stvari počele mijenjati kako se vjenčanje približavalo. Noa je postao sve udaljeniji, često mijenjao lozinke na telefonu i iznosio izgovore o tome koliko je zauzet. Istovremeno, Đija je počela izbjegavati druženja, što je dodatno pojačalo sumnju.

Vrhunac neprijatnosti dogodio se tokom zajedničkog biranja vjenčanice. Đija je nestala na sat vremena, a ubrzo se otkrilo da je zajedno sa Noom išla da “isprobava” vjenčanicu i odijela. U tom trenutku, mlada je primila poruku od Đijinog verenika, koji je bio zabrinut jer ni Noa nije bio prisutan.

Na dan vjenčanja, situacija se dodatno pogoršala. Dok je mlada koračala prema oltaru, Noa i Đija su iznenada nestali. Iako su se kasnije pojavili, njihov iznenadni odlazak izazvao je neprijatnosti među gostima. Kasnije tokom proslave, nakon rezanja torte, oboje su opet nestali na nekoliko sati, što je potvrdilo sumnje prisutnih. Nekoliko dana nakon vjenčanja, Noa je priznao da je sve vrijeme bio u vezi sa Đijom.

Ova priča je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama, gdje su mnogi izrazili podršku mladoj zbog izdaje koju je pretrpjela. Umjesto sreće, njen veliki dan pretvorio se u noćnu moru, a javnost je bila zgrožena postupcima ljudi kojima je najviše vjerovala.