Glumica iz centra Beograda otišla da živi na selu: Od imanja je napravila bajku, a ovom se najviše raduje

Iako sve više ljudi danas seli u gradove, neki su počeli da shvataju važnost sela, poljoprivrede i stočarstva. Život u prirodi je zdraviji od gradskog života i stoga mnogi polako sele nazad. Danas otkrivamo koja je to slavna glumica također uradila.

  • Glumica Ivana Mihić svojevremeno je svojom elegancijom i šarmom osvajala televizijsku publiku. Međutim, nedavno je postala rijetka pojava u medijskom krajoliku. U značajnom pomaku, zamijenila je metež i galamu gradskog života za spokojan život na selu.

Ivana je u pratnji svoje majke otputovala u selo gdje su otkrili svoje spokojno utočište. Često objavljuje slike na Instagramu koje naglašavaju privlačnost njezinih dragih stvari. Nakon što je provela dio svojih formativnih godina na tom mjestu, sada duboko cijeni mir koji oni koji žive u gradu jedva mogu pojmiti.

Prije mog rođenja, moji roditelji su kupili zemljište i sagradili kuću u blizini Beograda, gdje su živjeli zadnjih desetak godina. Tijekom mog djetinjstva često smo tom mjestu posvećivali značajan dio ljetnih i povremenih zimskih sezona. Osvrćući se na svoje formativne godine, Ivan je ispričao svoja iskustva igranja i kupanja u Dunavu, koji se nalazi svega dvjestotinjak metara od našeg doma.

Ivana je za “Blic” otkrila da je napravila kućicu na drvetu, pokrenula klub inspiriran voljenim likovima iz dječje književnosti, zarađivala džeparac tijekom ljetnih mjeseci berbeći voće na lokalnim imanjima, vozila bicikl od zore do mraka, istraživala obližnje šume , surađivala je s majkom u pripremi ajvara i džemova, a ocu je pomagala u lokalnoj destileriji rakije.

  • Glumica je izrazila svoju naklonost prema vrtlarstvu, zabavi koju je prenijela od svoje majke. Vrtlarstvo je za mene oduvijek izvor strasti i s ocem sam surađivao u poduzetničkim pothvatima, dok je moja majka bila glavni krajobrazni arhitekt za naše imanje.

Cijenjenje koje su iskazali naši susjedi donijelo mi je neizmjerno zadovoljstvo, navodeći me da osjećam da sam doprinosio očevim nastojanjima koja se može usporediti s vrijednošću njegova tri sina.

DODATNI TEKST

Osjećate li nakon buđenja osjećaj umora, letargije i nedostatka energije? Ove simptome možete smatrati proljetnim umorom. Unatoč tome, ključno je biti oprezan jer ovi znakovi mogu poslužiti kao upozorenje na ozbiljniji temeljni problem.

U kontekstu opsežnog diskursa oko proljetnog umora, imperativ je biti oprezan i priznati da takav umor može biti pokazatelj ozbiljnijih temeljnih zdravstvenih problema. Potencijalni uzročnici dugotrajne iscrpljenosti su nedovoljna prehrana, nedostatak tjelesne aktivnosti, poremećaji rada štitnjače, anemija i kronične bolesti. Ako osjetite umor iako ste dovoljno spavali, ključno je razmotriti dijabetes kao mogući čimbenik koji doprinosi.

Ovo razmatranje je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom tjelesnom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes. Manifestacije depresije nadilaze puki emocionalni nemir; također se mogu pojaviti kao trajni umor i dugotrajni osjećaj umora.

Ovaj poremećaj mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može pokazivati ​​fizičke simptome, poput kronične iscrpljenosti, neredovitog spavanja i smanjenog apetita. Kako biste poboljšali opću dobrobit i održali vršnu razinu energije, preporuča se uključiti više različitih svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C.

  • Nadalje, davanje prioriteta unosu vitamina B kompleksa i vitamina D ključno je jer te su hranjive tvari sastavni dio jačanja živčanog sustava i očuvanja uravnoteženog energetskog stanja.

Također je preporučljivo ograničiti konzumaciju šećera i prerađene hrane kako biste izbjegli brz skok energije nakon kojeg bi uslijedio nagli pad i posljedični umor. Bavljenje vježbanjem predstavlja alternativu vrijednu razmatranja. Iako se u početku možda ne čini najprivlačnijom opcijom, pridržavanje redovite rutine tjelesne aktivnosti može značajno poboljšati nečije emocionalno blagostanje i povećati vitalnost. Vijesti.me sugeriraju da je poželjno njegovati naviku svakodnevnih šetnji na otvorenom.