Oduvijek sam bila uvjerenja da jedino što mi dečko

Oduvijek sam bila uvjerenja da jedino što mi dečko/muž može učiniti, a da dođe do prekida je nasilje ili prevara, do jednog momenta. Naime, nakon 4 godine veze i godinu dana zaruka u zadnjoj svađi (koja je izbila jer sam ja htjela maleno vjenčanje, a on je slavonac koji je naučen na velike svadbe gdje ni ne zna pola gostiju) mi je rekao “nije ni čudo da su te biološki roditelji ostavili”. Posvojena sam sa 6 godina, a ostavljena u domu kao beba.

Ta jedna rečenica je zabolila vise nego da me prevario sa njih 5 i ubio od batina. Zastala sam od šoka, otišla zapaliti na balkon da ohladim malo glavu i nakon toga sam se počela pakirati.

Tu je bio kraj.

Bonus:

MAJA DIVLJA PO IMANJU: Zavrnula mu uho, pa NABILA jabuku u usta – HAOS U SPAVAĆOJ SOBI

Ona je podivljala, pa je napravila haos u spavaćoj sobi.

Maja je prišla Urošu i zavrnula mu je uho. Stanić nije odustao od provokacija, pa mu je Maja prišla i nabila mu je jabuku u usta. Međutim, ovaj sukob zadrugari nisu ozbiljno shvatili, pa su se svi u spavaćoj sobi smijali. Sukob nije bio ozbiljnije prirode, pa nije bilo potrebe da reaguje obezbjeđenje.

– Bolesna je. I ja sam bolestan, pa moram da budem budan – dobacivao je Uroš.

– Nemoj da me diraš kad sam bolesna, da li si me čuo? Nemoj da me provociraš – besnela je Maja i zavrtala Urošu uvo.

– Ne vuci me za uho, nasilnice jedna. Ostavi me na miru – ponavljao je Stanić.

– Da li ćeš prekinuti da me provociraš? Ajde malo da jedeš jabuku – poručila je Marinkovićeva i Uroša nabila jabuku u usta, a svi su se smijali i sobi i govorili mu da izgleda kao prase.

– Ova jabuka je bila za Aneli – dodao je Stanić.