Bilo mu je samo 3 godine kad je ostao bez oca, a evo kako danas izgleda sin Zorana Đinđića: SADA MU JE 29 GODINA PLJUNUT OTAC (FOTO)

Ono što moramo da kažemo kako Luka Đinđić ima sada kako smo naveli u samom 29 godina, a kada je imao samo 3 godine ostao je bez svoj voljenog oca. Također, verujemo da niti jednom detetu, pogotovo muškom nije jednostavno odrasti bez figure svog oca. Njegova sestra Jovana je sada neko ko ima 32 godine a kako su deca od Zorana mediji kao i janost su oduvek zainteresovanih za njihov život. Kako to oni žive, šta rade i čime se bave.

Sada ej Luka veliki čovek a mnogi kažu da podseća na svog oca, dok nekim nije ni sličan, ali jedno je sigurno produžio je lozuz i dok je živ ljudi će pričati i o njegovom ocu. On je završio političkih nauka, kako saznajemo a njegova sestra Jovana je diplomirala Komunikologiju. Ona je kažu ista svoja majka izgledom a kada je rečitost o pitanju tu kažu da je na oca. Moramo da kažemo da je svako dete ogledalo roditelja, kako svaki roditelj mora da se dobro žrtvuje kako bi svoju decu odgojio i izveo na pravi put.