Moj muž je prava muškarčina, ZNA UDARITI RUKOM OD STO

Moj muž je prava muškarčina, ZNA UDARITI RUKOM OD STOL kada treba, nekada ta njegova ruka završi i na mome licu, ali manje više nikada bez razloga.

U principu je dobar čovjek, a to je ono najvažnije.

4143fcf993804bc314641be3c4d692fa

U braku smo nešto više od dvije godine i prošle nedjelje je moj muž prvi puta dobio godišnji odmor u firmi. Bila sam sretna zbog toga, ali ne potpuno jer meni moj šef nije dozvolio da i ja idem na godišnji odmor u istom periodu.

U petak sam šefa nekako namolila da me barem taj dan pusti ranije sa posla te mi je dozvolio da odem u 12 sati. Bukvalno sam trčala da stignem tranvaj, a onda od stanice do našeg stana.

Nisam ništa javljala mužu, željela sam da ga iznenadim, a kada sam ušla u stan zatekla sam ga kako usisava stan. Znači cijeli stan je bio podignut, sve, sve, sve… temeljito čišćenje.

Prizor koji nikada neću zaboraviti, on u potkošulji sa ususivačom u rukama. Zbog buke nije čuo da sam ušla i tako sam ga gledala nekih minutu, dvije i divila se.

molitva-muskarac

Znala sam, osjećala da je divan čovjek, a ovo je samo bio dokaz mojih osjećanja. Koji muškarac još usisava i briše prašinu po stanu… i to sam od sebe, mislim da ne postoji.

Bio je malo ljut jer sam mu pokvarila iznenađenje koje mi je spremao, ali par poljubaca i nježnih dodira je smirilo situaciju.