NESTALO DVOJE TINEJDŽERA U NOVOM PAZARU Osim za Mikicom, traga se i za jednom devojčicom: Sumnja se da su pobegli zajedno

Majka sedamnaestogodišnjeg mladića ranije danas obratila se javnosti navodeći da je izgubila kontakt sa sinom u ponedeljak, apelujući na sve koji možda znaju gde je i imaju bilo kakve informacije o njegovom nestanku da jave policiji ili njoj.

Nestanak deteta prijavila pre pet dana
Nestanak deteta prijavila je 2. aprila Policijskoj upravi Novi Pazar, koja je odmah preduzela neophodne mere i angažovala sve raspoložive pripadnike na njegovom pronalasku.

Ubrzo im se obratila i majka petnaestogodišnje devojčice koja je prijavila njen nestanak, pa policija opravdano sumnja da su njih dvoje zajedno pobegli, pogotovo imajući u vidu da su bili u kontaktu i družili se.

Obavešteni granični prelazi o nestanku tinejdžera
Nakon prijave nestanka dvoje tinejdžera obavešteni su svi granični prelazi i policijske uprave širom Srbije, a pretpostavlja se da se oni nalaze u Novom Pazaru ili nekom od okolnih gradova.

Podsetimo, Mikica Bošković, sedamnaestogodišnji mladić iz Novog Pazara nestao je prošlog ponedeljka, kada je otišao u šetnju i više se nije vratio kući. Njegova očajna majka Daca, u suzama moli za pomoć.

(Radiostoplus)