RASKOŠ I RIJETKOSTI: UPOZNAJTE NITU AMBANI I NJEN ŽIVOT U MILIJARDERSKOJ VILI

Nita Ambani, supruga Mukesha Ambanija, najbogatijeg čoveka u Indiji, živi životom obavijenim raskošom i luksuzom. Par rezidira u impozantnom neboderu od 27 spratova, čija je vrednost procenjena na milijarde eura. Ova struktura nije samo dom; to je simbol bogatstva i moći Ambanijevih.

Njihova kuća, koja se ističe svojim grandioznim dizajnom, sadrži garažu sposobnu da ugosti 169 automobila. Neboder, poznat kao Antilia, smešten u Mumbaiju, predstavlja pravo arhitektonsko čudo, opremljeno bioskopima, banjama, hramovima, plesnim dvoranama, pa čak i prostorom za veštački sneg.

Nita, koja je profesionalno učiteljica i dizajnerka interijera, poznata je po svojoj strasti prema luksuznim predmetima, uključujući torbe visokog cenovnog ranga, poput one od brenda ‘Hermes’, za koju je izdvojila čak 350.000 evra. Njen ukus za luksuz se ogleda i u odabiru modnih brendova poput Cartier, Bulgari i Gucci.

Par, koji je zajedno već više od tri decenije, ima troje dece. Nita insistira na vaspitanju dece u skladu sa strogim pravilima, gde su deca koristila javni prevoz i primila skromne naknade, u kontrastu sa njihovim trenutnim životnim stilom.

Mukesh Ambani, kao vlasnik Reliance Industries, najuspešnije indijske kompanije, ima procenjeno bogatstvo od 83 milijarde eura. Ova porodica ne samo da uživa u nezamislivom bogatstvu, već su i poznati po svom humanitarnom radu, uključujući osnivanje škola i bolnica u Mumbaiju, kao i donacije od 68 miliona evra tokom pandemije.

Ukupno, život porodice Ambani je priča o izuzetnom bogatstvu, luksuzu i doprinosu zajednici, koja oslikava spoj tradicionalnih vrednosti i savremenog načina života.